Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Htio je reci da ceka izvjestaj iz bijele kuce i od Obmane koji ce potpisati i predstaviti kao svoj. Narod ko narod vjerovat ce sta god im se kaze u medijima.
bosanac koji istražuje asadove zločine. pa već je imenovano ko ih čini, nema potrebe da se istražuje. ne znam šta se ova amerika i izrael blamiraju, hitler je u svoje vrijeme brzo kretao u agresiju na druge zemlje. nije red da kvare prosjek.
e ti ces je utvrditi PM
ahhahaahah,sto se bosnje sve dublje zaglibljuju u Sirijsko blato.Smanjite malo dozivljaj.Ili recite jasno i glasno da se okrecete Iranu,pa da bjezimo od vas.A i da svijet vise zna,na cemu je s vama.Neznate ni ko ste,ni na koju cete stranu.Ni dali bi p.i.skili,ili bi k.ak.ili
..............što,ovi doktori,mogu biti bolesni,to je čudo .............1
On nije Bosanac, on je gnjida od čovjeka. Njegova dužnost je da namjesti dokaze kao što si do sada namještani. Čifuti su mu već obećali finansiranje do kraja života. jednom riječi G O V N O OD I N S A N A
hahahaha, cuj tek ce da utvrde, a unaprjed se zna odgovor, jer americko-izraelski fasisti vec sve unaprjed isplanirali i donijeli odluke, koja licemjernost zapadnih "demokrata", a igraju kako fasisti cifuti jevreji sviraju.
Iskreno se nadam da hoce. Bilo bi odlicno da i sirijski narod ima svoj glas, a ne da u javnost dospjevaju isfiltrirane informacije americkih medija. Strasno kako nemamo suosjecanja sa jadnim sirijskim narodom nakon glgote koju smo i sami prosli.
Čuj utvrđuju da li je korišteno. Pa pticama na grani je jasno da je korišteno, ali nije jasno ko je koristio. Ako je Asad, onda je malouman, ako su "pobunjenici", onda oni prizivajući stranu interveniciju će postići da se "sopstvenog" naroda još više pobije nego što je to učinjeno hemijskim oružjem.
Jedno je sigurno,goloruki narod ne moze biti kriv,koji se bori protiv tiranina Assada,koji upotrebljava sva sredstva da ostane na vlasti,čak i hemijska!
za odbranu naroda ,čast je se boriti, koji je ugrožen i koji se ubija svim i svačim, od okrutne vlasti. Sažaljenje i ne tražim od onih koji su na strani okrutne vlasti,kojima je vlast jedini uzrok za ubijanje,ako mu je otac Hafez bio na vlasti doživotno,znači mora i njegov sin Bašar---Kim Yong IL bi im pozavidio-prokleti bezdušnokomunistički diktatori
E nasto su spali ...
šta ti istražuješ nabijem ti materešinu religioznu u čmarni otvor. podavi ih sve assade ko pacove.
Kralju, istina gore ili dole, Assad će dobiti po prstima.
Istrazuje Asadove zločine pa tek onda utvrđuje istinu u Siriji :)
Ta ce on