Projekat od 382 milijarde dolara
0
Borbeni avion F-35 - najskuplje američko oružje
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Americke avione obaramo nasim najnovijim tajnim oruzjem --dresiranim kanarincima koji se zbijaju u motore
ja jes luda nacija ova kina
Čista Američka propaganda o njihovoj moći... U stvari žele da se rješe ostalih aviona lovaca te da zrakoplovstvo svedu na 2-3 vrste borbenih aviona.Misle da im Mig -35,J-2o nisu ravni al .....
Fini su to nevidljivi zrakoplovi ali raketnim sustavima S-300 i S-500 nemogu pobjeci :), uloziti toliko novca u kutije koje ce biti obarane na 300 do 500km udaljenosti je samo glupost, bolje da su te novce poklonili Africi u HRANI da nebude gladi i patnje. Bog!
Vjerujem da bi komentari bili drugačiji da ste napisali da će Turska biti jedna od devet država koje će podijeliti ostalih 3100 zrakoplova. Onda bi bilo \"naprijed naši, udri ćifute, Bosna do Istanbula...\" :)
Izgleda da se niko nije sjetio Rusije i njenih borbenih zrakoplova, niko se nije sjetio ni raketnih sustava S-300PMU ili jos jachih i boljih S-500PMU, tako da ovi americhki zrakoplovi mogu biti vladari neba nad onim drzavama koje nemaju te Ruske obrambene sisteme :).Na youtube je bilo od prije 2 godine (mala provokacija i nerazumijem zasto je to uklonjeno sa youtube-a) video snimak gdje su 2 americka zrakoplova povrijedila zracni prostor Rusije i u par minuta pored i iznad tih americhkih zrakoplova stvorila su se 4 Ruska zrakoplova koji su ih upozorili da imaju 1 minutu da okrenu zrakoplove juzno i da se izgube iz Ruskog zracnog prostora ili ce biti oboreni, naravno ovi koji su to pravo prekrsili okrenuli su zrakoplove i udaljili se iz Ruskog zracnog prostora.Zato nemojte se preseravati americkom vojnom dominacijom jer postoje i druge drzave koje za mnogo manje novca kontriraju kapitalistichkim proizvodima, pa pogledajte Chinu i bice vam sve jasno.Bog!
\"Amerinacima\" hahaha Ko na sa-x nadje clanak bez greske dobije 100KM :)
OPET PONAVLJAM 300 MILIONA AMERA I JESU MOŽDA VOJNO-TEHNIČKI NAPREDNIJI OD KINE I KAŽEŠ DA ĆE KINI TREBATI 100 GODINA DA DOĐE NA NIVO AMERIKE. ALI PAZI OD 300 MILONA NJIH JE RADNO SPOSOBNIH 60-80 MILIONA DOK JE KINEZA OD 1.6 MILIJARDI RADNO SPOSOBNO OKO MILIJARDU STANOVNIKA. PA TI SKONTAJ KO ĆE KOGA STIĆI I PRESTIĆI I ZA KOLIKO VREMENA. ODMAKNI SE OD KOMPA OKRENI SE KA ZIDU I GLEDAJ I DOK GLEDAŠ MALO RAZMISLI O SVEMU :)
Jesul mu ono Savine gume ?
bolesni umovi sa 382 milijarde mogli su cijeli svijet hranik narednih 100 godina. al bitno je bit sef hale ;)
a moze li ovaj avion da leti na srpskom nebu ipak to nije obicno nebo
Ja aviJon NE vidim ni na slici :)))))) Vidite li ga vi???????Kako ce tek radar :)))))) sto ti je teHnologija joa Hamericka:)))))))))
Cijela emisija o ovom je bila na discoveryiju ima 10 dana... Svasta :)
joo kina, kina, kina, sto se tice oruzja nije prva sigurno, ali uskoro bi mogla biti, nije daleko iza sad, a odlicno im ide u zadnje vrijeme.. jebb srb.adije na ovom saxu ko da su ih kinezi pravili..
Ion ce doci na red kao i nevidlivi koji je postavo naj vidljivi
Servis World Wode Web izmišljen je u CERN-u u Švicarskoj 1989. godine, a izmislio ga je Britanac Tim Barners-Lee. kakvi ameri i izmisljanje interneta? Procitaj malo sta je CERN i cime se bave
Koji negativci su ovi uhljupi iz sa-x. Imate li vi i jednu veselu vijest, BOG vam pomogao....?