Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bombaš samoubica (po Vukajliji): Veoma hrabar čovek. Čovek koji pod dejstvom nekoliko popijenih bombi Jelena od 2 litre u 3 ujutru predloži ženi da se igraju policajke i huligana, svestan da će ga zadaviti k'o masnog jazavca. - Mmmm bejbe, mogla bi da mi ispuniš onaj moj san, znaš. - Dođi, dođi. Dođi slobodno. Čekam te sa ovom oklagijom pola noći iz Milevinog dućana, sunce li ti *** pijano!
To rade ovi "Novi muslimani"!!!
Ja mislim da se ovaj ranio zbog salate zvane "tebbula" oduvijek se znalo se libanci i afganci takmice oko toga ovo je samo osveta jer je libanac podvalio dlake u salati u afganskom restoranu !!
Ja mislim da se ovaj ranio zbog salate zvane "tebbula" oduvijek se znalo se libanci i afganci takmice oko toga ovo je samo osveta jer je libanac podvalio dlake u salati u afganskom restoranu !!
Lako se zaboravlja kako je Kabul izgledao prije dolska Rusa.Niko ili nitko se ne pita tko je krivac za danasnje stanje. Napravi budalu od covjeka, zatvori mu sve mogucnosti, taj isti ce bez razmisljanja uciniti nedjelo. Kad jos dodje do konflikta izmedju velikih sila, tu nemocni stradaju. Generacije, koje su se odgojile u takvim uslovima neznaju nista drugo. Kabul, odnosno Avganistan je bio dugo zatvoren za javnost. Tko je znao sta se za vrijeme Rusa desava u Avganistanu.Ruska vojske je bila tako siromasna. Primjer istocna Njemacka pod ruskim rezimom. Imala sam prilike vidjeti slike tih kasarni. Pa i pas je bolje zivjeo od tih ruskih vojnika. Zigarete su pravili od novina.Nazalost do sada ne vidjeh dokumentarac u vremenima gdje su u Avganistanu bili Rusi. Mozda jednoga dana ce neko ili netko pokazati taj film, koji jos nije dostigao u javnost zbog zabrane.Kad se nadjes izmedju dva konflikta, tesko se je odluciti, sta je bolje.
Citav svijet zna kad "1" krcanin pogine a sto hiljade muslimana gine to nije nikog briga
Amerikanci i Britanci i dalje sprovode svoj sistem odrzavanja haosa i nestabilnosti u ovom podrucju, pa je i ovo njihova kreacija najvjerovatnije. Jer , trupe se zvanicno povlace ove godine a njima to nikako ne ide na ruku, pa ce odrzavati haos sve dok vojne snage ne zamjene nekim security kompanijama koje ce kao donekle odrzavati red u ovoj zemlji a usput obucavati afgansku vojsku i policiju. Tih civilnih placenika ce biti vise nego nato snaga i americke vojske zajedno i naravno da ce sa tom ruljom nastaviti obavljati sve prljave poslove koje su obavljali do sada. Kakvi crni talibani, kakva al kaida, na terenu sam u ovim zemljama godinama(irak, afg.) i vidim samo pljacku i pustosenje svega postojeceg, a domace stanovnistvo se bori za koru hljeba i nista vise. PA IMA LI KRAJA AMERICKOM PROKLETSTVU ?!! Sva ova zla su finansirana iz CIAine kase, a profit na svemu ovome je visestruko veci.
Treba ih ostaviti da se poubijaju između sebe ....
Nevidim ništa u tome što su ubijeni strani okupatori u Avganistanu, jer Avganistan je islamski još od persijske dinastije Samanida koji su bili zoroastrijsko tj. vatropokloničko sveštenstvo i prešli su na islam prije više od 1200 godina. Posebno treba dati podršku ubistvu prdonje MMF-a koji je večer'o i pripremo se da ''odriješi kesu'' nad leđima neke ''uspješne manekenke''. Ovo je za svaku pohvalu, samo tako braćo naša, ubijajte okupatore Avganistana.
Americka marioneta al qaida nastavlja sa bombaskim napadima uz odobrenje Bijele kuce.
MMF je potvrdio kako je u napadu ubijen Wabel Abdallah, 60-godišnji libanski državljanin, koji je predvodio MMF-ov ured u Kabulu od 2008. Sve je navodno počelo po zlu kada je nekakav Štefan iz Njemačke ambasade u Kabulu pokušao da pregrize svoju viršlu u restoranu ''Taverna du Liban'' u 14. ulici elitnog naselja Vezir Ekber Han u Kabulu.
U krivu si, ja mislim da se ovo kršćanin raznio kako bi sve svalio na islam Prevrtljivi Latini
PRIKAŽI ODGOVORE (1)