Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
o j. li vam vas naslov ..
stavio ime Heisenberg a propagator teorija zavjere 🤣
Sto smeta naslov cinjenica je da antvakseri uzrokuju vracanje nekih bolesti?
Bitno je da odgovornost ne snosi struka koja ljude kljuka za svaku glupost antibioticima već 150 godina pa su bakterije stekle otpornost, već je odgovornost na antivakserima za koje javnost nije ni znala da postoji do covid-krize.
Problem nije struka vec farmaceutska mafija koja proda antibiotike bez recepta doktora...to je posebno prisutno u Bosni...
@gooUser1576687426 I struka i to kako, samo odeš kod porodičnog, kažeš da si slab par dana i da ti trebaju antibiotici, i više od pola ljekara da recept, bez ikakvog brisa, testa..
Zar za Giht postoji vakcina??! Btw, ostembiljana sam sve i jednom😁, ali nikad cula za vakcinu protiv gihta
Joj vam teksta i naslova a bolesti koje ste naveli to je vrh čuj Giht epidemija ma nema šta alal vjera. De okanite se instruiranih gluposti nego istražujte malo ko mas sve otrova ovim vakcinama i ko se enormono obogatio od toga jer nikom nisu pomogle!!!!!!
A da nije možda zbog nekontrolisanog priliva imigranata koji ulaze bez ikakvih ljekarskih pregleda?
Antivaxeri, zatupljeni antiglobalisti rusofili, likovi i likuse podrumasi, teoreticari zavjera, ravnozemljasi i ostala marva su sociopatski likovi kojima ili treba uvesti starateljstvo ili ih udaljiti u neku zemlju da sami zive sa sebi slicnim po svojim pravilima. U suprotnom dovesce do propasti civilizacije sa svojim internetom, opskurnim doktorima po kojekakvim zabitima interneta i ostalim skupljalistima sljama.
U koji grupu glupana se ti svrstavaš??
Sve si dobro rekao!
Drago mi je samo sto sam rodjen, vakcinisan sa cim sam trebao biti vakcinisan i miran sam po pitanju mnogih nekada, a evo i sada bolescina. A vi se plasite chipovanja, depopulacije i sami doprinesite istoj pokupivsi neku od bolescina koje su skoro pa bile nestale. I da, zemlja nije lopta nego tepsija 🤣🤣
hajte vi antivakseri na neki zadojeni portal pa hodajte ravnom zemljom. sta trazite ovdje?
Kakvi glupani
Evo vam govno jedno.
Provax trolovi su vam paglu ko rinaka, ponavljaju par fraza, krezav, nauka, ravna zemlja, teorija zavere... zombirani idioti
https://rumble.com/v1em8uf-mi-laemo-najbolje.html
https://rumble.com/vs7h9p-rtvovani-pokolj-vakcinamau-ex-yu-regiji.html
Pocinjete opet, priprema za novu plandemiju! Boosterajte se redovno, samo naprijed! https://rumble.com/vvb16w-vaxeri-dr-ednan-drljevi.html
Taj Rumble kao pouzdan izvor istine?
zamislite na sta bi svijet licio da ovi teoreticari zavjere imaju pravo odlucivati hoce li ili ne poslati djecu u skolu? pa to bi bila kataklizma u roku od 20 godina:)
Sto o covidu nista niste napisali,pa zato sto je smisljen projekat
jeste jeste vratio se miokarditis,perikarditis,iznenadna smrt... uh ti antivaxeri