Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neki bosnjaci i dalje misle da je boko haram kulturno umjetnicko drustvo.
Evo i na CNN i Facebooku IDENTICNA VIJEST se javlja. Znaci ovo je plasirana laz koja je vec prevedna na desetine jezika i poslana na svjestke portale i mediji ISTOVREMENO. To se zove PROPAGANDA. Nacisti su bile male mace za ovu Elitu sto vas laze sa vijestima koje niko nije provjerio niti dokazao. Ali raja glupa ko glupa vjeruje sve sto pise u medijima.
Ako su tako fini sto im svoju sestru ne posaljes?
Htjela sam nesto provaliti ali je tuzno... Ovaj put bez zajebancije... Jadne djevojke
fuj
Gdje ima nafte,zlata i dijamanata tu ima i ratova i terorizma. Nigerija,Irak,Juzna Afrika,Liberija,Libija itd. Sve izmisljeno od strane Elite prako CIE i ostalih spijunskih organizacija.
Gdje ima islama tu ima ratova i terorizma
Prljavi, perverzni i primitivni pedofili...
Znas li ti uopste identitet ove osobe sto je dala izjavu? Niko uopste i nezna ko je i sta je niti znaju gdje su djevojke. Po obicaju glupa raja kao vi vjerujete sve sto vam prezentiraju na vijesti iako za to ne postoje nikakvi dokazi. Jucer su govorili da je ovaj lider ubijen,pa su onda proturili vijest da je nekakav glumac pa onda da je opet lider Boko Harema itd. Lazu,petljaju i lazu opet a vi vjerujete sve sto vam kazu.