Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbt sad ima i bodovna top lista za teroristicke organizacije!??
mora se znat kolko kojoj ide para iz fondova masona i zidova nemere se finansirat bez rezultata
zaboravio si one reptile...
Gdje god ima interesa za zapadne zemlje tu ima terorista!Zalosno je da danasnje generacije ne istrazuju dovoljno kako bi skontali zasto,kako i odakle poticu teroristi.Ne ide mi u glavu da skoro svi "teroristi" su odrasli na zapadu.
Problem je znaju ali nisu u stanju da reaguju
http://***/vijesti/svijet/uznemirujuci-video-ovako-amerikanci-ubijaju-civile-kemijskim-oruzjem-za-koje-prozivaju-asada-95866 POGLEDAJTE KAKO TO AMERI RADE-UBIJAJU CIVILE OTROVNIM GASOVIMA...NA NAJBRUTALNIJE NACINE,A SAD SE BORE ZA MIR U SVIJETU,E JESU FINI hehehe :)
http://***/vijesti/svijet/uznemirujuci-video-ovako-amerikanci-ubijaju-civile-kemijskim-oruzjem-za-koje-prozivaju-asada-95866
Ovo je kopirano sa stranice dnevno hr....
"Ipak, tzv. Islamska država uživa u većoj medijskoj promociji, uglavnom zahvaljujući jakoj propagandnoj mašineriji" ne, nego su tu u pitanju crnci koji ubijaju crnce, i to u africi, tako da zapadu nisu bitni. isil roka zapadnjacke bijelce i zato su toliko po medijima
Mislim da cu prestat citati propagandna s*anja.
divljaci
zašto "koalicione snage"ne bombarduju Boko Haram??? zato što nema ni nafte ni gasa u području njihovog djelovanja,samo nebo i prašina
Ne,inace je Isil nemilosrdniji i opasniji,ali su iz tabora Boko HArama ulozili zastitu vitalnog teroristickog interesa,i zato su oni za sada dominatniji. Jbg vidjeli kako to Bakir radi.
Sad mi nije jasno zašto se i ovi ne rokaju uporedo s ovim kozojebima iz IDIL-a .... Produžit će se to ako se čeka da se s kozojebima završi pa onda se obračunavat s ovima... Jednim metkom to treba sve i bez milosti ... ! ! ! !
Terorizam je nova ideologija koja ima za cilj porobiti cijelo čovječanstvo. Teroristi nisu umotani, naoružani likovi iz kompjuterskih igrica.
top lista terorista
Boko haram, s'druge strane cera....!
WoW sa 7000 mrtvih pretekao IDIL heeej jaranimoji, vi ste nula za terorističke organizacije poput USA, NATO i Izraela... kad pobijete milione, onda se javite...
cinjenica je da 95% ubijenih od strane ovih barbara su upravo muslimani.. muslimani se sami trebaju ustati protiv ovog zla i iskorijeniti ga..
A gdje je odjednom nestala AL-KAIDA ?
NIje nestala nego je ISIL po zaslugama davno pretekao. pa se ona vrlo malo spominje, jer ISIL odnosi skoro sve nagrade i priznanja, a evo odnedavno i boko haram je u igri. AL kaida je samo pala u treći plan.
6000 i 7000... a za 4 godine u Iraku 500 000 poginulih... ccc
Sad mi je jasno zašto smo mi u BiH toliko stradali, svijet bez skretanja pogleda prati šta monstrumi rade u svim krajevima ove planete i ne radi ništa ili se pretvara da radi...