Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta ce drugo nego da vam se osvete. Obama zatvara logor 21/1
TUAREG je mnogo upravu. Dunjaluk je bezvrijedan. Samo moramo paziti kako zivimo i sta radimo, tj. u isto vrijeme smo na dunjaluku da bi polozili ispit. Ispit koji je mnogo mnogo vazni od onoga koji polozimo pred profom. VJERUJTE U ONAJ SVIJET I BOJTE SE ALLAHA I NA PRAVOM STE PUTU!
TUAREG evo ja oka nisam sklopijo razmisljajuci sta si hteo reci sa tim tvojim glupostima u koje ni sam neverujes vec samo eto koliko da kazes nekome da ima kompjuter i znas da napise tri ciste ali nerazumljive.
za one koji neznaju, neginu mudžahidi samo zbog hurija ALLAH s.v.a.oprosti šehidima grijehe prije negoli njhova krv padne na zemlju a svim ostalim ljudima i džinima ćse suditi na sudnjem danu .Kaže ALLAH s.v.a. da je dunjaluk bezvrijedan pa makar čitav bio tvoj pa razmislite malo itrazite istinu..
poserem vas sve glupa studentarijo!
pa ikao nisu bili u vojsci nakon sto puste te ljude i nakon svih vrsta mucenja koje su prezivili normlano da ce mrziti ameriku i boriti se protiv nje...
A sta ti imas sa muslimanima!!??? Ti ces kad umres biti jeban od strane Marxa, Engelsa i Tita sa jednom nogom!!! Uzivaj!!!
STO VISE TERORISTA SA DJEVICAMA to je cistiji ovaj svjet.. Ja im od srca zelim da sto prije postanu martyr. Za poznavaoce islamske relgije, sta dobivaju zene teroristi, 72 brkata arapina ili mogu birati na nekog kao Brad Pit ?
Ako su oni teroristi sta su onda srbi i cifuti!???
Svim islamskim teroristima (sadašnjim i budućim) želim da što prije upoznaju svoje 72 djevice (niko nije rekao da će biti žene) koje im slijede kao nagrada kad se presele.
zelim im da sto prije izvrse nove teroristicke napada al neka to sada bu Izraell, GAZII JEVREJE
ne znam zasto je veci terorizam taj sto oni rade od bombardovanja bolnica, skola pod pokroviteljstvom cijele nacije i drzava. sa jedne strane teroristi su grupica budala, sa druge kompletne nacije i institucije drzava.
Pentagon = Teroristi , mamu im njihovu!!!!!