Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno i Muhamed s.a.w.s. je bio ljevicar, svi napredni ljudi kasnije u istoriji i religiji.. danasnje hodze i popovi sigurno nisu,oni su mafija..
joj čuj ovog " pukovnika " demagoga hahahaha , za njega je i seselj mala maca :)
hajdeee mujice dodi namaa vodi nam drzavu
kakav ljevičar,pacifist
pacifist,zato je i nadrljo,majčin sine kad ti neko kopa grob pa gurni ga u njega iste sekunde
i još kakav, veći od marxa
Krajnja lijevica bio. Ne samo Jesus Christ, vec i Muhammad, Buddha, Moses,...A vidi ih danas - partija sredine, centra. Zato svijet i jeste tu gdje jeste: na rubu kataklizme. Dobri moj Mujice..
haj volu
Ovaj covjek je isus! ...ili bar Hesus..bar to..
Zasto muslimanke nose brkove?????? Napisite ispod.
@CROATUSRCU haj ne provaljuj se. Pročitali smo komentar na prethodnom postu koji govori o brkovima. Ako već misliš da ima fajde, de sam nešto smisli.
@borovnica Znas li zasto nose malju??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)