Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svjetska "elita",dozivljava stoju bez problema,pobjeduje rak u godinama kad mnogi seru i pisaju u pelene,dobijaju sesto srce u stotoj(Rothschild);ne napustaju tron dok ne udu u ginisovu knjigu rekorda.(Elizabeta II ),zive dugo ko kornjace i nikad ne posenile. A mi se rugamo teoreticarima zavjere,dok u isto vrijeme crncimo za te trutove.Pokupili smo sve moguce bolesti da bi farmaceutska industrija zgrtala milijarde,ratujemo protiv,komsije,brata,zato sto je druge vjere,boje koze,pol.stava,da bi vojno industrijski kompleksi u vlasnistvu elite gomilali bogatstva.Jedemo hranu koja se samo zove tako,punu kemije i otrova ,dok princ Carls uziva u zdravoj i nije ga stid obuci cizme i raditi na istoj,Jer covjek je ono sto jede.A mi smo mutavi,dozvoljavamo da manipuliraju nama,od skole,do dzamije i crkve,pol.partije i sredine u kojoj zivimo.Ziv ti nama bio Jimi jos sto godina,a mozda i hoces negdje na elizejskim poljima elite,dok vecina nas bude prah ovozemaljski.
A ja mislio Sarajvo pobijedilo
kad imaš pare, lako je i u 91. pobijediti rak. kad nemaš pare, umireš i sa 5...
Gospodine Max, svakako da novac igra znacajnu ulogu, ali isto tako, osoba koja je u stanju da postane predsednik najmocnije drzave na svetu je sasvim sigurno veliki borac, a to isto znaci dosta.
apsolutno, snaga ličnosti i volja su jako oružje i u borbi sa bolesti, definitivno. ali je isto tako jasno i je vrhunski tretman u zdravstvu rezervisan za najbogatiji sloj. sirot'nji ostaje klasična hemoterapija i snaga volje :)
toooooooooo bravo svaka čast