Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška američke vanjske politike jevrejskom nacionalizmu se vraća na američko tlo u vidu nacionalizma, što može dovest do novih podjela u svijetu.
Možda i jeste tako ali ti mene jarane podsjećaš na Sadama (izgledom)...
Ja navijam za Trumpa
Problem nije u njemu, problem je u ljudima koji ce ga izabrati
tesko cijelom svijetu .
Ne podsječa. Hitler je imo brkove i bijo crnomanjast. Ova konjina je kontra njemu po izgledu. A ono po riječima skoro da jeste samo nepominje čifute no muslimane i latinske amerikance.
Kwaka konju misli se na politiku a ne na izgled, svi cemo mi biti kao Trump kad nam dosele arapi u Bosnu a vec se doseljavaju.
Jebiga, hoce da deportuje sve ilegalne imigrante, krivi Mexikance i Kineze za sve probleme Amerike i totalni je rasista, tj. On JESTE Hitler. Mozda je njegova reinkarnacija
Al iz mladih dana kad nije nosio brkove !!