Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma odma pitona na hastal i kazes sta je!
- Pa to ti se u grudama i može desiti (da budeš istjeran jer nisi njihov) zato što su etnički čisto selo. U Sarajevu se to ne može desiti (iz tog razloga), ali možeš biti pokraden ili uboden ..... ako se odupireš pljačkanju....... - A ovaj monoteista koji se prodaje kao vjernik je ustvari prevarant. Od 1991 god svi su \"vjernici\" i svi su po crkvama i džamijama ito u prvim redovima. Čim izađu iz Božije kuće gledaju kako će se nešto prevarom okoristiti. Ne samo da kradu i lažu već pljačkaju (otimaju). Oni koji nas \"predstavljaju\" kod Boga su isti. Nagovarali su \"svoje\" da budu zli i sijali su (i danas siju) mržnju među narodom.
@ateista nije tacno da su sredine izmijesane: Grude npr i dan danas imaju 99,9 % katolika. I u ex yu su jedine bile po tome. Npr u sumadiji je bilo 92,5 % npr nasao bi se neki milicioner, vatrogasac, zdravstveni radnik druge nacionalnosti ali samo kod njih je bio 99,9 % tako kad kazes multietnicnost Hrvati iz Hercegovine ili Skutori pitaju sta je to da nije mozda za jelo?
ne postoje ateisti. postoje samo monoteisti i mnogobosci. dovoljno si glup sa tim nickom. mislim izvini al\'... :/ ne valjaj gluposti zbog sebe. u toj mjeri obozavas ovaj svijet i svoje porive da nemas pojma koliki si vjernik :D
\"Multi-kulti\" ili \"Multi-rase\" je toliko dobra, ali dinamitna kombinacija. Dovoljan je jedan Karadžić (upaljač) koji ima medije i moć i za 7 dana laži i huškanja Rat u punom jeku. Kao galopirajuća infekcija. A svijet je prilično izmiješan tako da nema više \"čistih\" sredina. Pouka: Sve pojave \"Međunacionalne, međurasne infekcije\" HITNO OPERISATI t.j. izvore trovanja uništiti, da ne bude kasno.
Kako ljudi da jedu sa majmunima u neposrednoj blizini ?
Land of the free...