Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edward Snowden treba da dobije nobelovu nagradu za humanost i mir,a vi tako...to je ta vasa "demokratija"...sve nam je jasno...
Ovi Bush-evi ne odustaju od namjere da nas sve kontrolišu.
Edward Snowden treba dobiti Nobelovu, a vi iz CIA ste stvarno ludi, pokusavate okriviti Edwarda za sve ratove i okupacije koje vodite na Bliskom istoku. Svasta na ovome svijetu.
Jesus Snowden !
Koliko je prozirno nije vrijedno komentarisanja E.S. rules
Krv žrtava je na rukama ubica. Amerika nije neovlaštenim snimanjima spriječila ni jedan jedini napad, pa neće ni ubuduće. U BiH je na bankovnim računima she u redu a u praksi se obrću i peru MILIJARDE dolara. Do nedavno banditi na vlasti nisu htjeli ni izmjenu krivičnog zakona gdje bi se to sankcionisalo !! NAvodno preče je NEODUZIMANJE NADLEŽNOSTI ! Dakle gospodo okanite se Snowdena nego otvorite po uzoru na terorističke web sitove i vi svoje ANTITERORISTIČKE gdje će svako moći prijaviti svog kneza, bega, šeika za terorizam i pranje novca.
Za sve je kriv Toma Sojer, takve knjige ne bi smele da postoje. To je bilo iskušenje, on je tako dobro terao po svom. Za sve je kriv i Misisipi, o kom smo sanjali na našoj staroj lipi, Gde smo gledali krog krošnju, kako nebom sve do zvezda plovi Tom, kriv je on
kriv je onaj koji je otkrio vaša (ne)djela, a vi koji ta ista (ne)djela činite ste čisti ko suza ;)
Ma ja CIA je fina ne bi mrava zgazila koja zamjena teza -zalosno
Direktore, CIA je kriva za postojanje mnogih terorističkih organizacija. Vaša pogrešna, bezobrazna i nadasve narcisoidna organizacija nije na nivou od 1967 god. Vi i znate gdje ste popustili i poslušli osrednjeg politićara i sada je zbog vas cijeli svijet u belaju! Zato "cviki " svaka čast jr je otvorio oči ameikancima a bogami i ostalima u svijetu. Cviko je istorijska ličnost!
Ako neko voli da ga nadzire vlada, da mu čita mejlove, da mu ima uvid u svaki aspekt života, da mu skenira smartphone uređaj, prisluškuje razgovore koje obavlja s curom, švalerkom ili poslovnim partnerima, super onda dajte uploadujte to na net svima da gledamo, slušamo. Šta će vam privatnost ikako, dajte sve online stavite nije problem :-) Ovi da hoće da uhvate teroriste pohvatali bi ih na granicama kad se vraćaju iz Sirije. Kakva je to šupljačina, pa 6 od 8 napadača u Parizu su bili na ratištu u Siriji i uredno se ljudi vratili nazad u Francusku bez ikakve kontrole. Ko koga ovdje zajebava?
facepalm
HAHAHAHHAHA
Snowden je produkt i paravan Amerike isto kao i IDIL.