Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je samo znati u kakvom muzeju su završili članovi Navy Seal 6 tima, vjerovatno na smetljištu historije. Mrtva usta ne govore.. http://www.mondo.rs/a577157/Info/Svet/Ko-je-pobio-Foke-koje-su-ubile-bin-Ladena.html
KOLUMBO JEBEM TE RADOZNALA
Čovjek koji je učestvovao u pobjedi nad Sovjetskim savezom koji se raspao radi rata protiv afganistanskih mudžahida. Čovjek koji je predvodio rat protiv Amerike čija ekonomija je pred propašću radi rata protiv njegove organizacije u Afganistanu i Iraku. Čovjek kojem se i njegovi neprijatelji dive i koji ga hvale u svojim govorima baš poput legendarnog Slahudina kojeg su njegovi neprijatelji također hvalili. Čovjek koji se i dan danas spominje toliko često kao kad je i bio živ. To je plemeniti Osama Allah mu se smilovao.To je heroj islamskog ummeta. A vi o ustaše i četnici koga vi imate?Imate Paveliće,Mladiće,Miloševiće i sve same zločince i barbare čiji je najveći vojno politički domet bio istrebljivanje nekog sela punog žena i dječice. Osama se borio protiv cijelog krstaškog svijeta i iz te borbe izašao kao pobjednik.Njegova organizacija je jača nego što je ikad bila i proširila se na sve dijelove svijeta. Evo ko je bio Osama. https://www.youtube.com/watch?v=rX6lD4_uuB8
Nista cudno dali pusku sad je vracaju.
Ma, nije on metka ispalio. Nego bogat, a blentav bio, pa hajd' malo zajebavat se sa Amerikom, a narcisoidan bio, uz blagi samoubilacki nagon. Cvaka.
tul of di aprentis kos bek tu di ticers mjuzijam
Zanima me samo kako to da Bošnjački institut nije otkupio oružje svoga idola i ideologa? Možete misliti koji bi to poklon bio za sljedbenike u Gornjoj Maoči?
Amerikanci su veći teroristi od ovog Bin Ladena.
Cuj tajni muzej... Zar muzeji ne sluze za javno eksponiranje odredjenih predmeta??
Pa oni su mu je i dali....Sve se vrača na svoje