Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"terorista\" to sigurno nije, kada amerika uđe u tuđu zemlju i pocne pljačkati iz nekog desetog razloga to je dobrobit za covjecanstvo, a kada oruzane skupine iz tog grada zele da odbrane svou drzavu to je \"terorizam\"
Ipak je svojoj djeci dao dobar savjet :)
Ma kakav Bin Laden,,, on je umro zbog od otkazivanja bubrega jos u 2001-oj godini u bolnici u Dubaiu....
Kakva jeftina propaganda...
koje gluposti.... pa ovi mediji nisu normalni... kako samo plasiraju gluposti... a jasno je svakom sta zele postici... pored toga sto je bin laden mrtav vec dugo vremena, prije 10tak godina je umro od zatajenja bubrega u klinici u americi gdje se lijecio... osim toga, skolovao se u americi i britaniji i potomak je jedne od bogatijih arapskih porodica... i sad se neko nasao pametan da izmislja nekakva oprostajna pisma u kojima on savjetuje svoju djecu, kao da nije imao prilkiku da im to kaze i uzivo... ta majko mila kako ste jadni...
a sto da se skoluju u evropi i americi, neka brate mili srede situaciju u svojoj drzavi pa nek se tamo skoluju, nego bi da naobrazbu steknu na zapadnu i da nesto plemenito kao sto je znanje koriste za svoje ludosti, a to kao amerika im sve smejstila, onda se pitam: ako ti moze smjestiti jedan tako glup narod kao sto je americki, onda se zapitak koliko ti moras biti \"pametan\"?? heheh nema te skole koja ce njima pomoci.
mus/limani kazu svojoj djeci \" djecpo bjezete kod hriscdana i zivite od sadake.. i onda se evropa napuni sa bosnjama, turcima i arapima
@Tolerance Vidim ti to sve znas,kao da si se druzio sa njim,ili ti je k r m e c a mast koju navodis udarila u glavu?
kako vas nije stid čovjek je bio jedan od najutjecajnijih CIA agenata, znači skole ima do jaja i fol sad tu nešto smrdite hahaha budite normalni
jah, americka propaganda! CIA ga obucavala i jadnik bio neskolovan... kakvi teroristi kakvi bakraci, najveci teroristi su cionisti i ljudi koji ne prezu pred bilo cim zarad svoje koristi i blagostanja!
Jel\' ovo onaj sto su ga u more bacili 2 sata nakon egzekucije...?
I da je Osama poručio svojoj djeci da ne idu putem džihada,to ne znači nemojte biti teroristi.Džihad=terorizam je uobičajena interpretacija zapadnih medija za one koji obavljaju ovu plemenitu misiju,a svoje pljačkaše,ub.i.ce,silovatelje i mučitelje nevinog naroda nazivaju borcima za slobodu.
jesil možda pomislio da mu je nekad od tih prethodnih žena umrla, ili se možda razveo sa nekom,pa se onda oženio a ta peta bila samo peta po redu, a ne i da je imao trenutno pet žena !? a nisi !? pa da a i kako bi razmišljao kad ti je mozak začepljen krmećom mašću !
čuj ne slijedite moj put obrazujte se ..hahahahh koja j.e.b.e.n.a. USA otrcana propaganda..pa Usame je bio građevinski inžinjer ...zar neko misli da je Usame bio neki beduinski pustinjski jahač kamila !?
\"Zakaria al-Sadah, čija je sestra peta Bin Ladenova žena\". I to sam tek naknadno citajuci primjetio. Mislio sam da je u i s l a m u dopusteno imati maksimalno 4 zene?! Doista pravi hadzija ovaj O s a m a :)
Ovo je tocka na i. Covjek koji reprezentira sve suprotno od slobode,postivanja elementarnih ljudskih prava i cijene ljudskog zivota opcenito,osoba koja je orkestrirala u b ij a n j e neduznih civila od Twin Towera do Madrida i Londona itd.,taj covjek ne bi da njegova djecica uzivaju blagodati i sl am sko g obrazovanja i dz i h a d a. Vrhunac licemjerja i cisti dokaz pravog smjera i uredjenosti zapanjackih drustava,koje,doduse,imaju i svojih minusa,(ja kao vj e rn ik to priznajem) ali daleko vise pozitivnih nego negativnih stvari. Os a min e zadnje rijeci su jedino dobro koje je ikada ucinio ili rekao za svoga zivota.
zidovska propaganda...