Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa to su nama najdrazi poslovni partneri ,jeste da su nam bacili dvije A-bombe Ali nije to sto nas mrze nego da nam pomognu. Znas nije demokratja jeftin film !!! ASSA))))
Krso, jel onako kosto su vas prca.li za vrijeme 2og sv. rata?
Ovako opisuju oni sadasnje stanje, i hladnoratovsko: Borili smo se protiv azdaje(istocni blok), i nema je vise...sada ima mnogo zmija otrovnica(zna se)
Potpuno si u pravu...
Do samog centra...
Aiii, u kojem svijetu ti zivis. Kojih ba 7 miliona? Koji obavjestajni podaci? O cemu ti? Vi da ste mogli uci u Srebrenicu 93, Bihac ili da ste mogli dalje na Igmanu kao da bi vi stali. Malo morgen. I sta su vas bombardovali. Unistili vam par mostova, koje skladiste i to je to. Nisu ni bombe bacili na borbene polozaje. Nego su kad je Armija bila u napredovanju, a vi u dubokom povlacenju zaustavili da Armija udje u gradove koje ste vi vec bili napustili. A Srbe su ostavili da prave probleme ovdje pa da oni mogu da nas mire i da upravljaju ovim prostorom.
@uyko @@uyko Vi jos zivite u zabludi da ste vi nekoga pobijedili vojno. Koliko je puta ovaj isti Klinton zaustavio VRS da vas ne zgazi, kao recimo na Igmanu? Ili Srebrenica 93-ce. Ili Bihac? Ili sto su vas i Hrvate, videci da ste bagra i da se bijete uzeli za ruke i natjerali da potpisete sporazum kako bi se zajedno borili protiv Srba? Ili sto su vam slali obavjestajne podatke o polozajima Srba, prikupljene iz vazduha ili sa zemlje od strane UNPROFOR-a? I na kraju kad su vidjeli da vas ukupno 7 miliona ne moze nas milion i po da pobijedi, onda su ubili g... u nama bombardovanjem i unistili nam vojsku da bi nas natjerali da potpisemo sa oni hoce. A vi se osokolili pa krenuli na BL. A veliki tata je samo svicnuo prutom svoju podivljalu pascad i ona su morala zaustaviti napade. A zasto? Zato sto njima trebaju Srbi u Bosni, kao ravnoteza fundamentalnom Islamu.
Ljudi dajte da sredimo situaciju u nasoj mahali J E B O nijh, prave filmove na tu temu pa mlate pare ........ sto nemogu rendat kora :P
@Krsto Konijm be islamistima? Nije zar da vjerujes da je ona saka jada sto se provlaci kroz pecine u Afganistanu u stanju da se nosi sa Amerikom. I kao ne mogu da nadju bin Ladena, daj molim te. Meni je jasno da bi vi voljeli da to jeste tako pa da ispadne da ste i vi bili u pravu kad ste u ratu radili ono zasto vam se danas sudi, ali de budi realan malo.
@dodji juce A gdje si ti vidio avion? Pogledaj malo bolje.
Klintona cijenim i jako simpatisem iz onog njegovog vremena ali sam volio da su ga smaknuli pa da se islamistima slomi kicma jednom za uvijek. jedno 30 atomskih i da vidis kako bi teroristickoislamisticka gamad bila fina.
Kako nisu skontali kodiranu por\'ku iz avion koji je srusio WTC. Pusti bolan malo mene da vozim.
Ma ne kontaju ti oni to, oni i dalje misle da su osvojili, odbranili, ne znam ti sta vec. Znas da se kod njih svaki poraz pretvara u pobjedu tako da ispada da su ih Amerikanci htjeli unistiti ali su se oni herojski odbranili.
zelio bih znati koliko Dodikovci vole Clinton sto im je poklonio Rs ?
Ne ovo je istina, ali kriju drugu stranu. Klintona je spasio Betmen u zadnji cas. Ali nemojte ovo nikome pricat, to je tajna.