Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta više rade tim jadnim životinjama i nije ni čudo što napadaju ljude oko sebe..........ovo pod hitno treba zabraniti........ništa bolje nije od borbe pasa i horoza i ostale odvratne igrice koje su ljudi izmislili..........radi svog nekog nakaradnog zadovoljstva.....
Kakvo to moze niti zadovoljstvo, ne razumijem. Valjda je do mene. :-(
@smiling ....to je velika tradicija,naročito u Španiji,teško za objasniti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cestitke biku! Ovaj paganski ritual mucenja zivotinja treba zabraniti!
Ko mu jebe mater sto ih nije sve iznabado . Gledaj sta su oni njemu uradili . ccc
Da mi ga je žao, bome i nije. Ovo je ogavno što rade tim životinjima. Sadisti odvratni. Fuj, gori smo od svih životinja.
Kakva ironija sudbine. NAkon što pomoćnici pikadori dobro izmuče i iskrvare životinju, dođe torador i ubode je mačem u srce uz sveopšte svršavanje publike ! Nek vide sad kako je bit proboden u srce na kraju balade !!
Za razliku od matadora, bik nije birao profesiju,...niti je kad želio više u životu od zelenog polja i krave koja ga doziva.
Zao mi bika bogami,jadne zivotinje
Jel i bik terorista sad?
bik se samo branio. kažu jest lijepo biti na koridi i gledati je. šta je lijepo gledati kako muče životinju. svaka korida (svaka organizovana borba i nasilje) je produkt bolesnog uma u kojem uživaju idioti
Milorad u Meksiku..