Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix dosadni ste, svaki dan ali baš svaki dan ista propaganda
Pa i ne trebate....trebate da gledate svoja posla i tako posaljete jasnu poruku. Jednostavno prestanite sastanciti sa monarsima, okupatorima i agresorima. Tisina je najglasniji odgovor.
pa oni su agresori, okupatori, krovoloci, uvijek je bila invazija na istok, od Aleksandra Makedonskog,Napoleona preko Hitlera i sad preko Amerike i saveznika, nikad nitko nije isao na Zapad, svi na istok
upiši komentar 🖊Objavi komentar
Zar je moguće? Zar nisu do juče najavljivali i datum, i pravce napada i za koliko sati će zauazeti Kiev.
Jedno bombardiranje Beograda nebi bilo naodmet. Dok se Putin konoslidira, eto nas u Petrogradu. Bratski pidijeliti rusiju. Nama Bošnjacima pola Sibira i nejma problema sa energetima.
Svaki rat su prouzrokovali stariji, impotentni muškarci.
Onda zanas nejma brige. Dodik ne vadi.
Kobasicar - Da, ima puno primjera u proslosti. Na primjer Jelena trojanska, itd.