Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusija nesmije otimati dio Ukraine, a Izrael smije otimat kako mu se ćejfne i koliko mu se ćejfne od Palestine. Mrš u p.m.
Oni se tamo otimaju vec 2000 godina. Nista novo na Bliskom istoku...
Puno pozdrava Amerima sa sunčanog Krima.
budala....ko sta vise slusa sta kaze bijela kuca...ovi amer su poprimili bosnjacko ludilo :)))))))....misle da se za nesto pitaju....
Nije dozvoljen referendum na Krimu ali je dozvoljen drzavni udar organizovan od strane extremnih desnicarskih Nazi organizacija. Fakat mi se vise bljuje od ovakvih izjava. Danas je glavna prijetnja po mir u svijetu zapadnjacki imperijalizam pod maskom uvodjenja demokratije. Procitani ste haveri I Krim Vam je sada legao ,ko budali samar
ahahahahahaa e nek' su im porucili...kazu Putin pao u depru, odmah... tesko podnosi ovo odbijanje :D dosadni su vise Ameri sa svojom nadobudnoscu i bas mi je drago kad ima neko da ih ne ferma i spusti na zemlju.
pa i srbi su odbili referendum na kosovu pa sta im vrijedi
I ja se u potpunosti slazem sa USA .Taj tzv.referendum je cirkus kakva demokratija i g...a.
what are you gonna do about it ?
Rusija ima pravo da zaštiti svoj narod u Krimu od ukrajinske ekstremne desnice koja želi da vrati Ukrajinu nazad 60 godina. Podrška Rusiji!
Ne razumijem kako Bosanci mogu navijati za Rusiju mjesto za USA/zapad? ZABORAVILI ste ko je bio glavni finanser srpske agresije na Bosnu i Hercegovinu? Zaboravili ste da su Srbi za ruskim oruzjem ubili 100.000 nasih zemljaka??? Zaboravili ste da du Rusi vozovima slali naftu za cetnicke tenkove? PA JE LI VAS BOGA STID BOSANCI/BOSNJACI/MUSLIMANI ??? Je**o vam Rus sve !!!
Sta ti znas Bgt koliko ti je godina tlinest ?? Ko je 91 uveo embargo na oruzije i ko te je 95 uz prijetnju napada je..o Dejtonom ??
Damire :))) a zasto bi bosnjaci "navijali" za USA/zapad, kako kazes? zato sto su im servirali dejton i ucinili da PC postane ustavna kategorija? e, moj damire, o cemu ti trabunjas, kakav zapad covjece... zbog zapada imas ovu nakaradu od drzave...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pao vam je rejtin za tri stepena.
ko vas pita vi kad napadate sve je u redu,krim je ruski ićao,treba da bude mir u svijetu kao da vas putin slusa on je sila ima naftu gas prirodna bogatsva ameri hoće preko ukrajine da dođu do rusije
Koga boli sta vi mislite
odbili i rusi neustavnu janukovicevu smjenu, sta cemo sad? sve se vraca na eskalaciju nasilja i nasilno svrgavanje demokratski izabranog predsjednika. gubitak krima je najniza cijena sto ce ukrajinci platiti.
Kmee, kmee, kmeee, odbijamo referendum, kmee.