Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gazi Putine sve redom zapadnjacke imeprijaliste i EU !!!! Kad vidim sa koliko licemjerstva daju ove izjave da je jedini Putin kriv za nemire u svijetu tacno bi volio da ih Rusija sravni sa zemljom!!!! Ko je kriv za nemire u Libiji, Tunisu, Egiptu, Palestina, Irak, Afghanistan, Liban itd itd vjerovatno Putin zar ne...
hahahhahahaha
nevaljaju ni jedni ni drugi sve su to govna koja jebu jadan narod tojest sirotinju ..
A Putin odgovara: Mojne tisra, svrbi me racku za vas.
minus plus amer i rus
pustinjska oluja - navodni masakr nad kuvajcanima intervencija u ex-yu - markale, navodni genocid u srebrenici intervencija na kosovu - račak intervencija u afganistanu - napad na kule bliznakinje intervencija u iraku - izmisljeno oruzje za masovno unistenje intervencija u libiji - zli diktator gadafi koji siluje devojcice od 15 godina izazivanje drzavnog udara u siriji i podrska pobunjenicima ukrajina - drzavni udar, podrska pučistima i mh17 - putin=hitler palestina - podrska izraelu I naravno uvek prisutan razliciti pristup pojedinaca prema svemu tome. Jedni koji ne podnose nepravdu i koji joj se suprotstavljaju i drugi koji plaseci se posledica pribegavaju taktici "ako ne mozes da ga pobedis, pridruzi mu se"
Kakva dvoličnost. Svršavate od sreće kad cionisti snajperišu djecu u Gazi, a kad ti cionisti i židovski milijarderi finansiraju Ukrajince protiv "braće" Rusa onda ne valjaju. Porošenko je židovska marioneta ako nisi znao.
Komentari na ovakvim člancima najbolje pokazuju gdje smo mi. Od američkih lizača guzica smo za vrlo kratko postali lizači Putinovog kurca. Da opet nas naši vrli domoljubi uvedu u kakav lokalni rat bez iđe ičeg molili bi Obamu da se smiluje svaki dan i to godinama.
...većini dvonožnih spodoba mozak služi za zadovoljenje osnovnih fizioloških potreba...uz dodatak jalove mržnje...i to je to, nema više.
Ameri nepobitne dokaze protiv Rusije, naime CIA je posjedu snimka na kojem se jasno vidi da je Putin licno vozi kamion na kojem je instaliran BUK raketni sistem (koristen za rusenje aviona) na suvozacevoj strani je bila jos jedna neidentificirana osoba za koju se pretpostavlja da se radi Dmitriju Medvedevu.........Ovo mi je bila prva misao nakon sto sam procitao naslov, ali nakon sto sam procitao tekst morao sam pod hitno u wc....
Vladimire Valadimirovicu,zamjerio si se AMerima,uskoro ti se blizi kraj vladavine.Moguce da su i oni srusili avinon,da imaju alibi sada da te ruse.
Kakva bolan Rusija,imaju samo 35% muslimana stanovinicai ovo do sada sto su ih AMeri pustali da se kurce oko Cecenije,Ingusteije itd je samo zato sto AMeri tamo nisu imali nikakvog interesa.Cuj kraj svijeta.
HAhaha,Comie,sta to pricas bolan,zar postoji razlika izmedju Ruske Federacije i Rusije,nemoj da te ko cuje pls :DRusija i Ruska Federacija je jedno te isto,ista teritorija,eto provjeri na Wikipediji.Ti si pomijesao Rusiju sa nekadasnjim SSSrom,pa je SSSr u sebi sjedinjavao i drzave van Ruske Federacije ili Rusije ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Izgleda da SAD i Rusija rade da nam ebu majku svima kolektivno.
...valja podržati marionetski režim kralja čokolade...počeo se raspadati, izlaskom neonacijsta...