Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ako je otet ovaj avion, onda treba stati mirno i čestitati pilotima za ovu akciju. Cijeli svijet su zadeverali.
Ako bude onako kako su "pomogli" a zapravo zataskali slucaj TWA 800 1996., nikad prave cinjenice nece izaci na vidjelo. Pogledati: http://thepiratebay.se/torrent/8607601/TWA_Flight_800_Full_Documentary_Rough_Cut
i sad ce FBI analizirati izbrisani hard disk pilota ?... pomoć bi bila kad objavile slike satelita u visokoj rezoluciji, da pučanstvo zemlje samo traži...
nestao je prije manje od 2 sedmice, a ne prije više od jedne sedmice...
Ne može njima ni Džemila pomoći
Scenario oko ovog aviona je ovakav. Svi znaju gdje se avion krije, samo glume. Naci ce ga ko bajagi negdje u Rusiji, i okrivit ce Ruse da su ga oteli i onda imaju povoda da bi napali Ruse zbog Krima. Zasto se sve ovo dogadja u problemima sa Ukrajinom. I dok se FBI umjesao tu nesto smrdi.
Sve manje nade, velika tragedija.
Trebaju mnogi da se ukljuce u potragu,dobar korak FBI jer je mnogim avio-kompanijama pomogao u rjesavanju mistrija aviona.. Nadam se da ce uspjeti pronaci avion,jer je bas zalosno da se dogodi takva misterija u vremenu kojem zivimo,gdje se svaki korak zemlje snima,otkrivaju masovne grobnice,i sve ostalo sto sateliti rade.. Ovo je dokaz koliko tehnologija moze da zakazr,i kliko moze da se sakriju vazne informacije koje kriju vojni radari.. Avion je vjerovtno sletio negdje na do sada nepoznati aerodrom,u to vjerujem definitivno..
Na zalost tolikih ljudi, ovaj avion se negdje spizdio u paramparcad samo sto ovi nisu nasli gdje.