Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH je svijet zustavio rat,sloboda nikada nije dosla,istina nema etnickih sukoba ali lokalne vojvode su od naroda napravili robove u svim sferama zivota.
@RepublikaSrpskaa Nemoj se svrstavati na stranu lokalnih vojvoda,bori se za slobodu.
@RepublikaSrpskaa, Odakle ti strajk gladju,to je zadnji nacin za borbu.Ne glasam ni za koga,borim se kako znam i umijem,ovako vise ne ide,moramo ovaj banditizam zaustaviti kad tad.
Ovo je potpuno nerelevanto i smiješno. Ako je sloboda to da dva fegeta mogu usvojiti dijete i upropaštavati njegov život, pristajem na ove "okove". Imamo mi i previše slobode..
Da si pismen, ili da Klix ima zainteresovane novinare, mogao bi pronaći podatak, da je politička sloboda u BiH pala jedan poen zbog "ignorisanja masovnih protesta od strane vlasti. Da se za slobodu medija spominje i upad u Klix. Da se LGBT prava spominju u slučaju upada nasilnika u Kriterion. Nerelevantno je jedino tvoje bombanje i tvoja fiksacija na pedere koju aktivira i naslov poput ovog s tekstom koji ih uopće ne spominje.
@Hipoteza Ako misliš na proteste u februaru 2014. slažem se.. Strašno je ignorisati barbarske pohode i rulju koja ruši i lupa sve što joj se nađe pod rukom. Na onakve se puca iz dugih cijevi!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
za bosnju je sloboda 150 km/h u golfu 2 u pola grada, a za normalnog covjeka je sloboda da se ne boji da ce ga pokupiti auto na cesti. koja je sloboda bolja? zasto se cudimo kakva nam je situacija? mi smo samo ljakani i primitivci
U Bosni imamo slobodu samo na klixu tu moRes lajat do mile volje..
i prva u svijetu po broju nevladinih organizacija (12 hiljada) na vladinim budžetima i koje se "bore" za te slobode...
Sloboda u Evropi se sada meri po tome da li dva pedera mogu da se pucaju na javnom mestu sve dok jaja ne lupe jaja a da niko nista ne kaze.Ako se neko pobuni zemlja odmah nije slobodna.
Vidim da si duboko i u detalje razmisljao o tome kako to izgleda kad se dva pedera pucaju.
@Dado dijasporitus Nisi nikad cuo za tu zajebanciju?Kaze peder:Nema sexa dok se jaja ne dotaknu😃
ziva istina, uzmimo za primjer samo mentalitet naseg naroda, ograniceno kretanje zbog kriminalaca, ograniceno kretanje zbog mahalaca, ogranicene sekusalne slobode zbog kojekakvih moralnih i vjerskih poglavara, ograniceni prihodi, ogranicen izbor u svemu na trzistu, nisi nigdje prispio u poslovnom zivotu ako nemas debele veze i stele itd itd...
Ograničen narod. Neki se ograničili na 92. i ovamo, neki na osmanski period, rijetki na austrougarski a o onome prije da ne pričam.
Ima slobode u Bosni za normalne ljude.To oni zele da kazu da nema slobode za pedere,pedofile,lezbejke i ostale bolesnike.Za njih je nece biti nikad na Balkanu i tako i treba.
Meksiko, Kolumbija, Venecuela, Ukrajina, Pakistan,Turska, Albanija i BiH to su zemlje vladavine demokratije i prava. A droge ?? Kakve ba droge u Pakistanu, pa ne graniči valjda sa Afganistanom ?
Rupert Murdoch je vlasnik vecine novina od Amerike preko Engleske do Australije i tu pocinje i zavrsava sva "sloboda" stampe. News Corporation pod svojom sapom drzi sve ovo sto se zeleni na mapi. Kad te kupi News Corp. to znaci da si slobodan :-)
Civilne slobode, reče "novinar" Klixa. Civilne :) Rodila majka bukvalce iz Klixa :)
BiH je smanjen prosjek zbog Dodiklanda. Vucic je demokratski politicar za razliku od Baje.
@RepublikaSrpskaa Tacno, vecinom su budale u islamskim zemljama, ali poneka se nadje i u hriscanskim.
U Bosni je stanje ni rata ni mira, a nacionalne vladajuće partije, su porazile demokratiju, iako svaka ima prefiks demokratska, a to one nisu, iz raznih razloga, prvo što su podijelili škole za djecu i nametnuli vjerske programe, nazvali ulice po ratnim zloćincima, pa samo koliko u nacionalnim strankama ima funkcionera drugih nacionalnosti, neima nikako.
kako kad u njoj radi ko sta hoce a niko ili slabo se nadje neko da odgovara
pa pojedini ljudi u svijetu i dan danas misle da je kod nas rat,to sam pitanje licno dobio nakon predstavljanja i prepricavanja neke anegdote,nedavno... kaze: "a zar nije kod vas i sad rat"? ?