Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sposoban za dužnost lik se raspada u hodu.
I Putin nije nista bolji, samo sto ima dvojnika
More jos dva mandata hladno
Ne mozes tako gigante, moras imat uputnicu pa da se narucis za jedno pola godina pa tek onda mozda ostalo sve
Nije Bajden bio u Vrazovoj da vidi pravu metodiku djelovanja
Šta god vaše mišljenje o SADu bilo. Ovaj pojedinac je uvjek bio na našoj strani. Kad su nas Evropljani sa njihovim evropskim vrijednostima totalno napustili Biden je javno komentariso da je to grijeh, on je imenovo više puta da je nas zapad napustio baš zato što smo muslimani. Sad on opet pokazuje solidarnosti sa željom koja pati pod agresijom, ja to licno poštujem i podržavam.
Na mlado je! Zarašće
Što tako ne uklone i ovome što ga je slikao ?
To je najmanji problem. Taj starac je senilan!
Bajden zivi u ohaju.
A vozi li on novog twingu is 96-te sa podnim grijanjem,uvezenog direknto Sa Alipasinog
Kad je stariji od piramida
Ja kad bih dobio rak kože umro bih od upale pluća za 5 dana u ukcs
covek izgleda kao jahac apokalipse.kao da je umro juce.spotice se,pozdravlja sa vazduhom,prica sa senkama.jos ga sminkaju i manikiraju.i ovo ce da se kandiduje opet.demokratama odgovara senilni metuzalem koji je kao predsednik a verovatno ga kontrolise hilari klinton.provociraju kinu zadnjih dana opasno i onda kad kina sutra isporuci oruzije rusima krecu anglosaksonski mediji i satrapi sa demonizacijom i propagandom.vec vidjeno x puta
Nekome je on dobro stao na prste. Pripremaju se da ga maknu.
Kako su to uspjeli naci a da demenciju jos nisu
Ova vijest je bila prije 7 mjeseci
Bez obzira, s 80 godina se ne moze vodit drzava, to je dob kad covjek treba bit u mirovini. Godine kad se i inace ide u mirovinu, kako je to zakonom propisano, trebale bi vazit i za politicare, osobito predsjednike drzava!
Koja li to mu pregledava benove