Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne podržava, a kiti ga novim oružjem na dnevnoj bazi.
Biden je sam rekao da je cionista sto znaci da podrzava Izrael u svakoj njegovoj namjeri i djelovanju ali hoce da mu muslimani daju glasove iako jedno drugom proturjeci - ne mozes istrebljivati Palestince koji su vecinom muslimani i traziti da glasamo za tebe. Logistika i vojna pomoc su cinjenice koje svjedoce podrsku SAD a ne prazne izjave.
a imate I izbor fakat... Biden ili Trump😅
Uvijek je pravilo da od dva zla izabereš manje.
je ne podrzava pa im zato stalno salje milijarde dolara pomoci 💩🤮
Svaki puta kada Biden kritikuje Adolfa, to je signal za podrsku istom
Ne podrzavas Izrael a saljes im oruzje. Koji si ti cionisticki licemjer.
Priča za javnost
Nije za napad,ali će za isti dati oružje
Buden ne podržava, ali nije on taj koji odlučuje. Da je Trump predsjednik, Trump bi to podržao još jače da može praviti hotele sa zetom Kushnerom u Gazi.
Ne podržava, ali ne bi bio ni protiv.
PREKO 70 godina taj NAROD se nasilno raseljava proganja kao da nije u pitanju ljudska vrsta. Uselili li su se na tuđe i onda HOĆE da ih istrijebe. POSLE se čude KADA taj isti proganjani narod se pobuni. I imaju opravdanje za GENOCID.