Svjetski hit
64

Zbog videa na TikToku milioni žena diljem svijeta muškarce s ovim karakteristikama smatraju savršenim

D. J.
Screenshot: TikTok
Screenshot: TikTok
Megan Boni, tiktokerica koja snima videa pod imenom "Girl On Couch", postavila je retoričko pitanje: "Jesam li ja upravo napisala pjesmu ljeta?"

Šala je bila da riječi koje ona izgovara, odnosno "pjesma" sada poznata kao "Man In Finance", nije pjesma jer uopće nema muzike.

Na snimci od 19 sekundi Boni samo neprestano ponavlja: "I'm looking for a man in finance. Trust fund. 6ft 5. Blue eyes. Finance."

Boni, ali sudeći prema reakcijama, i milioni drugih žena na svijetu, žele dečka koji radi u financijama, ima plave oči i visok je gotovo dva metra.

@girl_on_couch

Can someone make this into an actual song plz just for funzies

♬ original sound - Girl On Couch
Video je od tada postao viralan i dosad je prikupio više od 33 miliona pregleda i korisnicima društvenih mreža ne izlazi iz glave.

Boni je objavila pjesmu i na Spotifyu, a onda su mnogi DJ-evi počeli puštati sample u klubovima, uključujući čak i Davida Guettu.

Pjesma je osvojila društvene mreže, pojavljuje se u hiljadama video zapisa, a muškarci koji rade u finansijama postali su "najtraženiji frajeri".

@someoneiworkwith

Does my colleague fit the bill @Girl On Couch ? #booktok #fyp #viral

♬ Looking for a man tima remix - Tima Pages
"Bila je to 100 posto parodija. Sve što radim na TikToku je satira. Ko god me poznaje, zna da nisam party girl. Samo sjedim na svom kauču, ja sam najljenija djevojka ikada", kazala je Boni za Daily Beast.

Čini se da je Boni ipak napravila "pjesmu ljeta" koja će se moći čuti u klubovima diljem svijeta, a muškarci su ovim karakteristikama su postali popularniji od nogometaša.