Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pobili pola Vijetnama I sad Lafo dobri hh mraka ne vidjena
Zna li on da su se Ameri povukli iz Vijetnama i da je tamo gotov rat
FISTIK POHITI POLAHKO. Neko kuca na mandal. Đedo Bajden. Zalutao.
kad du ih obuzdali
E sad si ga slagao debelo
Eto nema a sve moguce sankcije ste im nametnuli de bolan
Sad vi zamislite koliko je zlo u pitanju, kad je Vijetnam, socijalistička zemlja, saveznik sa svojim bivšim, kapitalističkim, agresorom SAD-om a ne sa svojim ideološkim pandanom i komšijom Kinom
Nema vjecnih neprijatelja a ni vjecnih prijatelja samo je interes vjecan
iskren ko treba što sluša arctic monkeys i vara momka s njegovim najboljim haverom
Realno, ljudi od 75+ godina nemaju šta dalje raditi u državnoj administraciji, pogotovo ne na najvišem nivou izvršne i zakonodavne vlasti, ali eto, u demokratiji sve prolazi.
bajden ja mislim ni ne zna dje je doso
SAD imaju odnos sa Kinom onakav kako nam je to Donald Trump predstavljao, a u ovo Bajdino supljanje vjeruju jos jedino ovi iz Tro(bo)jke. Stanje u odnosima sa Kinom je kratko pred vojni konflikt, ceka se da Ukraina pristane na gubitak teritorije i prekid sukoba, pa da se otvori novi front ;)