Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo srbima nista ne znaci, nema izvinjenja za snajperisane djece od bilo kojeg ugla srpstva... Mi smo ovo sve prezivjeli i gore.
@Bosanac zato mi imamo COMMI, ZOOM66 i CHMOLJO koji kazu da je AMERIKA kriva a NE SRBI. Zivio komunizam i jugoslavija i tito JELDE?
zar rejs nije rekao da su svi bosnjaci, bez obzira gdje zive, ne moraju biti samo u bosni, te da imaju sva prava gdje god bili? pa prihvatite to onda i u dobru i u z..l..u.., a ne samo samo kada vam donese korist (premda ne vidim koju), kao i kada se pojavi neko kao mevlid prijatelj je tu i kada je dobro i kada je lose, a onaj koji je \"prijatelj samo kada ima korist zove se sponzorusa, a nju svako eeebe, pa sto se onda bosnje bune? neka nauce o sponzorusa, one se bar ne bune. znaju pravila igre.
5) Zasto Bosnjaci uvoze \"Srbe\" iz Sandzaka, prihvate ih kao Bosnjake, ostave im oba drzavljanstva i pravo glasa u obe drzave, a onda optuzuju druge da su im podmetnuli Mevlida? 6)Koliko su Sandzaklija oni sami doveli na 24% jos o 1990-tih na ovamo? 7) Zasto su ih dovodili sve te godine u Bosnu, a protjerivali nemuslimane? 8) Zasto ih se nakon Mevlida sada odricu i zovu ih \'Srbima\"? 9) Ima li granice dvolicnosti bosnanskih muslimana? 10) Stvarno iskreno vjeruju da nisu procitani, da im drugi vjeruju u njihove lazi i da ce se izvuci bez ikakvih posljedica, te ce ih jos svi izdrzavati? Smijesno!
U vezi sa kometarima o \"Srbima\" islamske vjeroispovjesti u Bosni samo se namece par ociglednih pitanja: 1) Državljani BiH i Srbije = Sandžaklije! \"Srbi\"? ili su \"Bosnjaci\" dok ne kopiraju Mevlida? Onda cete ih se odreci? 2) Fakat, po kojoj logici je Ejup Ganić, rođeni Sandžaklija, ili pak Sefer Halilović, dobio BH državljanstvo? 3)I kojom to birokratskom lakoćom to pravo ostvaruje Zukorlić, skupa sa tisućama Sandžaklija koji su se od rata na ovamo naselili u Sarajevsku kotlinu a da se istovremeno zadržali svoje biračko pravo i u Srbiji? 4) Zašto Zukorlić ne mora čekati 5 godina da se upiše u BH državljanstvo, i zašto mu se pri tome ne traži ispis iz državljanstva Srbije?
Koliko \"Srba iz Srbije\" uci dovu na slici sa clanka o godisnjici napada na policijsku stanivu u Bugojnu? Koliko je \"Srba iz Srbije\" napalo tu policijsku stanicu u Bugojnu? http://www.klix.ba/vijesti/bih/godisnjica-teroristickog-napada-na-policijsku-stanicu-bugojno/120627070 Bosnjaci znaju odgovor, ali nece ga priznati sebi, a ostalima ne moraju. Ostali znaju ko podrzava teroriste i islamofasizam. Sankcije se polako uvode, samo to Bosnjacima jos nije jasno.
Prebrojmo \"Srbe iz Srbije\" na slikama Cacine dzenaze! Da li je na slici: a) http://i38.tinypic.com/2 i6m2d4.jpg b) http://i34.tinypic.com/3 5btonk.jpg c) http://i34.tinypic.com/2 9w9zy9.jpg ili na slici: d) http://i38.tinypic.com/r i8zk3.jpg Na koji go broj da ste pomislili pogrijesili ste, jer i da su svi na slici dosli izvana, Bosnjaci bi ih se odrekli tvrdeci da nisu to Bosnjaci, te i dalje podrzavali svog heroja Cacu, onosno Mevlida, odnosno...one koji ih stite http://www.klix.ba/vijes ti/sarajevo/cacini-saucesnic i-nikada-nisu-odgovarali-za- zlocin/091026056# Sutnja je glasnija od rijeci, iako nakon Mevlida ne bi pomoglo da ih se skupi vise na protestima nego na Cacinoj dzenazi. Ne pale vise izgovori.Pitaju vas gdje su vam poslovi, a vi govorite o dzamijama. Pitaju vas kad cete sanirati snijeg, a vi dozivate majku Tursku u pomoc. Pitaju vas imate li plan CZ za zemljotrese i pozare, a vi trazite da vam neko donira kanadere. Kraj! Game over!
Vec sam ti odgovorio na to sto mi silom nameces nacionalni identitet, sto spada pod genocid po Zenevskim konvencijama. Pogledaj moj komentar postavljen u 16:13. Ja sam Zidov, a ne Srbin. Vi bosanski muslimani poznati ste po negiraju nacije Srbima i Hrvatima, a sada to pokusavate raditi i mojem narodu. Zalosno, ali s obzirom na konsekvence koje time postizete, ne bunim se. Sebi to radite, a ostali znaju ko su i nisu postali nacija 1993-ce u podrumu hotela da bi imali komplekse, krize identiteta ili potrebu dokazivanja svojeg identiteta, jos manje negiranja drugima njihovog. Svaki tvoj komentar dokazuje vas rasizam i terorizam koji indirektno podrzavate neosudjivanjem islamofasisticke ideologije koju ste prihvatili. Samo nastavite.
stavka 1:Jesu li u Beogradu spalili američku ambasadu? Jesu. stavka 2:Osim toga, Mevlid uopšte nije iz BiH (čovjek je iz Novog Pazara ) stoga kakve veze može imati sa Bosancima... Ako već hoćete vrijeđati Bosance kao muslimanske teroriste,onda prvo pogledajte sebe (stavka 1) i istinske činjenice (stavka 2).
Prepoznajmo \"Bosanca\" na slikama Cacine dzenaze! Da li je na slici: a) http://i38.tinypic.com/2i6m2d4.jpg b) http://i34.tinypic.com/35btonk.jpg c) http://i34.tinypic.com/29w9zy9.jpg ili na slici: d) http://i38.tinypic.com/ri8zk3.jpg Koji god odgovor da ste zaokruzili pogrijesili ste, jer ne mora biti na slici da bi podrzavao svog heroja Cacu, onosno Mevlida, odnosno...one koji ih stite http://www.klix.ba/vijesti/sarajevo/cacini-saucesnici-nikada-nisu-odgovarali-za-zlocin/091026056# Sutnja je glasnija od rijeci, iako nakon Mevlida ne bi pooglo da ih se skupi vise na protestima nego na Cacinoj dzenazi. Svi su izgubili volju da se bave Bosnjacima. Zato im i uvode vize, a Hrvatska gradi most. Zato ih stalno u sve vecem broju deportiraju kuci na njigovih 24%. Na njihovu zalost, Bosnjaci ne zele da prihvate realnu sliku o sebi, nego nastavljaju podrzavati otvoreno ili ne islamofasizam. Pogledajte samo skrivene komentare i sve ce vam biti jasno.
Pukla linija srbine, OPET :) hahhaahaha ostavi svo oruzje i bjezi, OPET :)
opet psiholoski simptomi srpskog megalomanizma :D..... isto kao da si ti autoritet koji se pita kako se razne drzave trebaju da nazivaju :D
Nakon popisa glasajmo za ime nove državice (na 11,56%), a himnu neka si smisle sami. Ima ilahija i kasida. Evo nekih predloga za ime državice: 1) Fildžanistan 2) Bošnjiakistan 3) Sadaka Land 4) Islamska Republika Rejsland 5) Balinstan 6) Bošnjački begovat 7) Poturkmenistan 8) Mindža (Mini DŽamahirija) 9) UTB (Ujedinjeni Teroristan Bosne / United Terroristan of Bosnia) 10) Republika Bošnjačka Islamska Halašija - R BiH (ovako bi se zadržale naljepnice R BiH na autima) 11) Bošnjačka Bezviznija 12) Nepismenija
Cuj nemuslimana, pa nisam ja uopste musliman, ja samo volim Bosnu, nisi ti valjda internacionalni autoritet tacno ko je ko?
Pozivi za baniranje nemuslimanskih komentatora na kliks-u su pozivi za suspenziju slobode govora. Ako zanemarimo tehnologiju, sjetimo se da je takve iste pozive uputio i Hitler kada je dosao na vlast, tako da su prvi stanovnici Dahau-a\" koje je tamo proslijedio bili intelektualci, doktori i novinari, a ne Zidovi. Izgleda da je najteze prepoznati (silamo)fasistu u sopstvenom ogledalu.
Ovo je zemlja TRI KONSTITUTIVNA NARODA i ostalih. Sto se Bosnjaci prije pomire s tim da nema nista od 100% islamske drzave bez Srba, Hrvata i ostalih, bolje po njih. No, nije neophodno da se pomire. Ima nacin i da se rijesi prihvatanje realnosti. Njih se ne pita previse ni na 24%, priznanjem RS-a su u Dejtnou pokazali svoju snagu, a gradnjom dzamija umjesto fabrika i izgradnje porusenog u ratu, te uvozom terorista su izgubili i ulogu \"nevinih z..r.t.a..v..a....koje su se samo branile\". Nije bitno da li ce to sami shvatiti. Za to da ne sire svoju islamofasisticku ideologiju ce se pobrinuti drugi.
pa koja si ti budala.... gdje pise da arheologija i genetsko istrazivanje predstavlja nekakav NACIZAM? :D Pogledaj malo BBC ovih dana, svaki treci program o genetskom porijeklu raznih plemena