Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pitanje znali za sta se borio i izgubi ruku i noge...
fuck the troops sto bi rekli
Ja mislio novi robot Boston Dynamics-a, kao onaj Big Dog.
jes treba da slavimo nekog ćutuka sto je ratov\'o za americke koorporativne interese... po hitlerovim matricama bo li te on bez icega u sho op ak i ti njega ovako re ta rd i ranog....
Ebo li te i bog,i afganistan,i afganistanska djeca.
To mu je Bozija kazna za svu patnju sto su njegov predsjednik i vojska ucinili Afghanistanskoj djeci...
↑ ovi iznad imaju obje ruke i noge, a opet su invalidi ↑ Svaka čast Todd, za ovako nešto treba biti veliki čovjek. Većina ljudi u njegovoj situaciji bi se ili u.bila ili pala u tešku depresiju.
kod nas uzmu bolovanje kad im je slinav nos
I sad nek neko kaze da je tesko i ne moze se. A provokatoru poruka da se pise Ekber ne egber, prelako se primjeti da ne zna sta pise.
God bless america
meni je ovo prilicno morbidno !!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=IqXyYWbEP9g
ovaj drugi je srbin ovaj iznad je komunjara mamicu vam truhlu
kud nije i glavu izgubio donoseci \"demokratiju\"
Pridruzite se ljudi! Dosta je bilo!!! http://www.facebook.com/groups/277414035696258/