Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro jutro klix... pa nas 90% muslimana ne prihvatamo taj 'hilafet' i odričemo se onih u IDIŠ-u. Bacili su hljagu i na muslimane koji imaju brade i nose kratke nogavice a njihove žene nikabe a nemaju ništa sa tim mazlumima iz te 'islamske države'!
...hljeb, hljaga...hljudina?
'ta ti znas sta 90% muslimana prihvata .. jesi ikad zavirio na htavan ? ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Šta ako CIA ponovo osnuje halifat?
...ciafat...
Da li su ovo crne zastave Horasana ?
Dugo vam je trebalo.
a da sad svi zapjevamo "give Hilafet a chance" ?! https://www.youtube.com/watch?v=RkZC7sqImaM Eto, ne daju cafiri Hilafet a i par munafika iz svojih udobnih vila se, u principu, slozili sa njima. Nego, pita li iko muslimane STA MUSLIMANI ZELE ?! Ne pita jer svi znaju da MUSLIMANI ZELE HILAFET!
ovo je sve američko-izraelska čorba koju mi treba da kušamo. veliko je pitanje dali je ovaj njihov vodja zaista musliman ili je podmetnut da sije smutnju medju muslimanima. živi bili pa vidjeli za par godina koja SE ISTINA KRIJE IZA SVEGA OVOGA.
svaki normalan musliman se odrice monstruma koji kolju ljude i bacaju ljagu na islam !
Šta zapravo predstavlja terorizam? Terorizam je suditi po Allahovom zakonu? Terorizam je obožavati Allaha onako kako je on to naredio. Terorizam je odbiti poniženje, potčinjavanje, i podređenost. terorizam je da musliman živi kao musliman, ponosan, jak i slobodan. Terorizam je da insistiraš na svojim pravima i da ne odstupaš od njih. Ali terorizam ne uključuje ubijanje muslimana u Burmi i spaljivanje njihovih domova. Terorizam ne uključuje sakaćenje i prosipanje utroba muslimanima na Filipinima, Indoneziji i Kašmiru. Terorizam ne uključuje ubijanje muslimana na Kavkazu i njihovo protjerivanje iz njihovih zemalja. Terorizam ne uključuje masovne grobnice muslimana u Bosni i Hercegovini, i klanje njihove djece. Terorizam ne uključuje inuštavanje domova muslimana u Palestini , otimanje njihove zemlje, i narušavanje i skrnavljenje njihovih svetinja i porodice. Terorizam ne uključuje klanje muslimana u centralnoj Africi poput ovaca. Sve ovo nije terorozam? Ne, već je to sloboda, demokratija
Terorizam je kad upotrebljavas silu da bi ostvario neke ideoloske, politicke ili vjerske ciljeve. To nije nasilje samo po sebi, nego ono mora biti smisljeno i u sluzbi nekih ciljeva. Ovo samo odgovaram na prvu recenicu tvog komentara.
U S.Arabiji nema terorizma a sve ovo sto naveo za muslime ima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Joj sta su ovi Ameri uradili. Pa to nije humano, gdje su god oni upleli prste iza njh je ostao pustos, ratovi, sehidi,mrznja, neprijateljstvo, ubistva, nered... I samo da se zna, za one koji nisu upuceni, ovo nije Islam. I nikada nece biti.
Ambasadori i novinari nisu nevini ljudi !
@bogumila ... da, imas pravo, ali sad mi nije jasno sto su posebno naglasili ambasadore i novinare ? Kad su vec njih izdvojili, mogli su napisati npr: "... zabranjeno ubijati nevine osobe, ambasadore, novinare, pekare, automehanicare, pilote, profesore, doktore, prostitutke, narkomane, cigane, pedere, alhemicare, stočare, starije od 77 godina, mladje od 7 godina, one izmedju 7 i 77 godina i sve ostale" !
@bogumila ... argument ti nije validan !
sve to treba ikarom hranit,pa ce vidjeti koliko mogu ratovat na njemu..................
Pa ***te nisam znao da bi onaj Baghdadi znaci trebao biti nasljednik Muhammeda A.S. Ako je tako ja se odmah odricem islama i radije cu bit nevjernik. On da nam bude vodja.... Bljak. Ali ja vjerujem da su svi ovi ucenjaci, kao i sam Baghdadi, ukljucujuci i Ejmana i Nusreta Imamovica ustvari agenti CIA koji zele da razjedine muslimane sad kad smo najjachi. Hajmo teoreticari...je li i ovo CIA???
...nije jednom bilo da navedeš ljude da rade u korist sopstvene štete...
Vrati se ti u voje stado Cova .. Cezar ce svima da oprosti, neces bit bacen lavovima
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Sigurno ce prihvatiti oni tu dekleraciju..i gotovo..nema IDIL-a..pa sta ce objavljivati onda CNN..ABC..FOX..i gdje ce ameri prodavati oruzje..a sigurno ce i ta dekleracija ici na usvajanje u state departmentu..
Suisse konza
dogovorite se vi kako da se uspostavi mir u Palestini....ah, da zaboravila sam. ne mozete ni to...