Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo je kako redom rjesavaju krizna pitanja ekonomije rasnim, nacionalnim, vjerskim fasizmom gdje god se okrenes. Zadeveraj narod da frustracije iskaljuje na necem drugom kad ne moze na takvom djubretu kao sto je Berluskoni koji je bos svih mafi-bosova, covjek koji je uspio mafiju da legalizuje 100%, od ulicnih preprodavaca droge do gradjevinskih kompanija i vlasti. A narod pushiqrci kao i uvijek.
nesto cudno!?!? pa u hrvatskoj su zabranili cevape i pite od splita do dubrovnika..... pekari su morami izmisljati nazive da prodavali bureke i sirnice u pekarama. je... ja njima svima ma.... ZIVIO CEVAP!
pa tako se to radi ! a kod nas na jednu nasu pavlaku dodje 8 slovenacki 6 hrvatski i jos 235 ko zna cijih!!!!!!!
A da mi sta zabranimo, bilo bi da smo primitivni divljaci. EU = ujedinjeni u razlicitosti
Živo me zanima kako bi Berlusconi reagovao kada bi mi zabranili pizzu i lasagne
fasisti
Pitam se hoce li i McDonalds zabraniti da im bude unutar tih zidina? Cvrc sto ce smjeti Amerima reci NE.
Ne vidim nista lose u nastojanju da se turisticki centri fokusiraju na domacu ponudu - to je ono zbog cega turisti negdje dolaze, da probaju nesto autenticno ... ali ovo izgleda ima sire razmjere
PA NIJE FASIZAM S GRANE PAO NEGO IZ NJEGOVE ZEMLJE PONIKO..STA OCEKIVATI OD MAFIOZE ???
FUJ, seljacina