Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GLE,ŽIDOVI IZABRALI BIJELCA ZA MINISTRA OBRANE.
@za sve teroriste..... U cijem se selu rodio ovaj \"miroljubi\" od zapadnjaka voljeni terorista ?
Hapsenja Palestinaca. http://www.sana.sy/ara/3/2011/02/13/331584.htm
Zivko josilo u mozgu ti j jedno velllikko tociloooo.
Prokleta zemlja \"izrael\"najvise nevolja donosi svijetu ...
Dobar potez, pozdravljam! Gantz je stvarno covjek na svom mjestu. On je sa velikim uspjehom vodio jedinice u Libanonu 80-tih, antiteroristicke jedinice u zadnjih 10-tak godina, dobio masu vojnickih dekoracija, i imat ce, ne sumnjam, dosta uspjeha na ovoj poziciji!
KOga interesuje postavljanje odredjenih terorista na vodce teroristicke polozaje teroristicke organizacije Izrael... Provjerite cije je bilo selo, u kojem se rodio ovaj vodeci terorist, prije 1948 godine.