Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FREEE IRELAND ! ! !
Eki a ja milslio da je UK - Ukrajina. A koji su protestanti a koji katolici??? Pa koja je onda Irsaka u sastavu GB??? De malo pojasni meni to sve nekako nejasno???
U tekstu se stalno ponavlja Velika Britanija (GB). Velika Britanija = Engleska+ Vels+ Škotska. Sjeverna Irska nije dio Velike Britanije, ali jeste Ujedinjenog Kraljevstva (UK). Navedena zastava je zastava UK.
hahahahahahahahahahahahahaha,pa sto se ne vratis hihihihihih
@bosanceros Ako hoćeš da znaš, imam ja nekretnine I u pederaciji I u šumskoj vašoj, konkretno u šumskoj DVA IMANJA, jedno u Banjalučkoj regiji, drugo u blizini Mrkonjić grada KOJA REDOVNO OBILAZIM I NEĆU IH SE RIJEŠITI NIKADA, tako da ti ta priča NE STOJI buraz! PS. Baci pogled u pasoš, pošto je to i tvoja zastava (mada nametnuta, slažem se), trebali su ipak ljiljani ostati, to jedino rahmetli predsjedniku hatorim, i naravno što je naredio gen. Dudakoviću i rahmetli gen. Alagiću da stanu pred Banja Lukom u kojoj su tvoja šumadijska braća čekali na upaljenim traktorima, njih 20000 konkretno, provjeri ako ne vjeruješ!!;)
only our rivers run free
jos da organizuju skokove sa starog mosta u rijeku Lagan i pljunuti Mostar
Belfast nije u Skotskoj bolidu! Joj ovih genocidasa, ne mozes ih se otarasit.
Hebla ih i zastava i vjera i nacija da ih hebla. Komsije ste bolan isti ste, koji vam je, mi smo za vas male mace kolko se vi mrzite medjusobno sosoni.
e ovo su protesti, a kod nas dodje max. 50 ljudi i to kad je neki saljivi protest kao smak svijeta
Free Ireland,fuck the queen!
pffffff,zahvali se aliji i njegovoj deklaraciji,sada i ti imas zastavu ali na samo 24% hihihihihihih
Dabogda se i vaša britanija nasilno raspala kao i naša Juga, a mogli ste gledati kako nas dušmani-genocidaši u.b.i.j.a.ju, protjerivaju, žene i djevojke s.i.l.u.j.u itd. a NIŠTA ne činiti...e neka...pitat' ću ih kad' se za god. i Škotska izdvoji iz britanije i izglasa nepovjerenje i neposlušnost onim firaunima u londonu!!!
vrati mi se decko moj :(