Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ce da bude kao i sa ovim kod nas :) Neka usijana glava koja mrzi islam i ima strah on islama je bez dokaza poslala 900 policajaca na 2 covjeka. I sada ce biti nakon 2-3 mjeseca suplje price da nema dokaza i da su ljude bezveze pritvorili :)
CETNICKI TERORISTI http://www.federalna.ba/bhs/vijest/113924/mreza-28112014
Bravo, konacno da udare na one 'prave'. Omerovic je poznati tekfirovac.
pa nije to nase tuzilastvo da prosjecan advokat odbaci optuzbe kao seljak slinu. navedite mi jedno veliko hapsenje u BiH koje je rezultiralo zatvorskom kaznom. Covic predsjednik, ratoder se seta, kao i mnogi dileri, mala iz pravosudja sto je odavala informacije dobila uslovnu i tako dalje i tako dalje
Velika akcija na sva zvona zvoni, pa odjednom, zvekecu cipele uhapsenih po glavnim ulicama gradova. Nije njih ni stid, oni ponosni što su bili u novinama. Od čakijaša do najvrhunskijih pljačkaša, utajivača poreza i ubica, svi na svoje zidove fejzbuka - odmah po hapšenju - kače vijesti o sebi.
brko nisi u pravu evo kod nas jedan usred bijela dana up'o u tuđu kuću i ukro nešto para ... povelik momak tako da je i hapšenje bilo veliko i ... eno ga 6 mjeseci dobio :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Et i tutinci imaju seselja.
Pa mozda je Ebu Tejma i upravu ljudi, ko zna. Mozda covjek nije regrutirao 12 mladih nego daleko vise.