Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Britanci bili i ostali.........da ne psujem.
Govna.
mustafa jes tu vijest cuo na cnn-u?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
e moj assade sta ti dusmani od zemlje uradise
Covjek sjedi u svojoj fotelji, progovori po nekada, mahne rukom, slaze, i lijepo zivi. Zaboli ga sta mu se desava u drzavi kad on nije u stanju da rijesi neke stvari. Armija BiH je od nicega dosla do veoma dobrih rezultata za 4 godine rata protiv agresora...zasto Asad dto nije u stanju uraditi..nece, zaboli ga, politika mu je kao i Dodikova, laprdaj po malo i beri dollare.
trebaju te zguzit majmune pobio si i protjero milion ljudi
oyada glup si jeb te isil u prknooooo
Da bi čovjek (u ovom slučaju smrad) ostao na vlasti spreman je prodati i familiju. Sram tebilo, povuci se, ako te narod neće a ti na silu vladaš treba te objesiti. Pa valjda i glavni u državi je na tom mjestu zato što ga narod želi a teb očito je cijelom svijetu narod ne želi,
Vidjecemo kako ces ti brko skoncati.
ASAD KO MILOSEVIC STOKA
Obuci i ti maskirnu uniformu da znamo da saosjećaš sa svojim narodom jer ti je zemlja u DUGOTRAJNOM ratu. Ovako se šepuriš k'o seoska mlada i odeš samo do Moskve kada te Putin izvede sa svojim avionima. Pitanje je da li si i sada trenutno u Damasku?
kao sto se alija oblacio i obilazio prve linije fronta...
"Dok je mene Bašara, živoga, zdravoga..." preppersbalkans.blogspot.ba
@katoni Namjeravao sam.Nažalost, desilo se neko sr*nje ili ne, voda i hrana nam postaju sve zagađenije i zagađenije.
@katoni Naravno... Već sam koristio aktivni ugljen, kod prečistača vode za akvarijum, ali poznato mi je njegovo dejstvo.
Tragika, Bashar-e, za tebe, drzavu ti, i ponajvise za neduzni sirijski narod. Otac ti se u grobu prevrce...
Sa čime ih je napao ?
Ovaj sanja o diktaturi kao do prine 5 godina ali narod voli i rat za oslobodjenje nego da sutini trpu.
BiH i Zapad da ne šalju teroriste u Siriju. U pravu je.