Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo nije normalno stvarno....j.e.b.o ga BOG i Obamu...covjek koji je rekao da ce poslati jos vise vojnika u afganistan da istrijebi terorizam dobio je nobelovu nagradu za \"Mir\" ??????????? a j.e.b.o majku u kakvom mi to svijetu zivimo...da hoce bar neka kometa da nas unisti je.b.o je BOG
Cestitke Americi i Obami :)
Sta je konkretno uradio pa da dobije Nobelovu nagradu? Ocito i Nobelova nagrada gubi svoju vrijednost...
OD 20. JANUARA KADA JE PREUZEO DUZNOST PREDSJEDNIKA SAD PA DO DANAS U AFGANISTANU I IRAKU POGINULA 3831 CIVILA . NJEGOVOM ODLUKOM SE SALJE DODATNIH 4000 VOJNIKA U AFGANISTAN KAO I JOS UVJEK SE DRZE ZATVORENICI U GUATENAMO . MEDJUTIM POSTOJE I POZITIVNI NAZNACI POLITIKE SUPROTNE PREDHODNIKA .
Mozda je zasluzeno, jer je covjek pametan, srce mu na pravom mjestu, a i trudi se pravo, mada je okurzen barakudama. Ovaj Nobel Price je vise odraz na bivsu USA administraciju i pokazivanje stava prema istoj, nego sto je priznanje samom Obami.. Neko iz mase rece \"da je nama ovakav\"..pitam se sto bi bilo...
Zbog cega je ovaj komunista dobio Nobelovu nagradu?
Obama je odlican politicar. Radi jako dobro. Medjutim, jako je nerealno da mu se Nobelova nagrada uruci ovako rano. Covjek je na duznosti tek od 4.januara 2009. Pisci, naucnici rade desetljecima da bi odnijeli nagradu u svojoj kategoriji. Mislim da je daleko vise Nobel-a zasluzio Bill Clinton. Tijekom njegova 2 mandata, Amerika je bila u miru sa svima. Pogresan izbor ove godine, definitivno.
_ebo vam obama familiju !!!
Kako to da niko ne zna da su i tri kancelarije Nansen Mreze u BiH bile nominovane za nagradu ove godine? Sarajevo, Mostar i Banja Luka.
serem se na te nobelove nagrade, i one sto ovakvim daju....
bravo Huso!!!
Ne velim da je dobio Nobelovu za ekonomijju (za disertaciju \"Kako zaraditi 2 a potrošiti 3.5 triliona budžeta a da te frajer ni ne zakači\").
Mnogima nije jasno da negativne sile vladaju svijetom ,Obama je izabran od njih,ova nagrada je trebala da se da Bush-u ,pa Milosevicu ... sve po \"zaslugama\" ....probudite se !!!!
Od kud Tiger Woods u Norveskoj?Jel to ima turnir???
Pa sta jos uvijek radi u Avganistanu ? Zasto kad vec gubi rat fino ne povuce svu vojsku i zavrsi pricu. I dalje svaki dan padaju glave tamo. Što civilne što vojnicke. On je jos po dolasku na vlast najavio da ce se bavit Pakistanom i Avganistanom. Sta trazi tamo!!!?????