Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa da katolici teroristi (kriminalci, tačnije) ali ne hrišćanski terorizam. Hrišćanski terorizam su oni u USA što su ih nedavno pohvatali (kru\'a ti jednom ih spomenuše a one hasane i fejzale razvlače dok ti se ne utisnu u podsvijest)
katolička zemlja sa izrazito velikom predanošću i posvećenošću katoličkoj vjeri....oni koji su ovo učinili su katolici...šta bi drugo mogli biti nego katolički teroristi ?! ili mislite da je neko došao iz tog crnog Afganistana ?!
pa nisu ih pobili jer premalo ili na pogrešan način vole Krista.
viva la Mexico
krscanski teror - i to otvoreni. mamu li vam ybem u redakciji
to nisu banditi vec teroristi, nazovite ih pravim imenom......to je hriscanski terorizam!!!!!!!