Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
siptari spavaju po sedam u jednoj sobi
@@smrdoors Imam ja jednu atomsku stari moj sa finom istaknutom gljivom samo reci staroj da se javi da me detonira. Papsonu.
@@doors (05.08.2010. u 09:12 ) moze da ih unistimo iznad tvoje mame... :-))
haha americki spiju hahah, boje se ameri nuklearni bombica hahah, nista od toga!!!!!!!! nuklearne bombe su garant da nece biti velikih ratova.
joj stari sto je tebe puklo tih par propagandnih filmica za youtuba pa to nije normalno. nego ja sam za unistenje atomskog oruzja, ja bi ga odmah unistio iznad irana, iraka, afganistana, pakistana, bangladesha, indonezije, nigerije, egipta, saudijske arabije...jel moze \'vako :-)))
gdje si ba teorija zavjere, nisam te prepoznao. de se malo spusti na zemlju kod nas, care. :D
suplja prica...ne\'a sanse