Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamo svakodnevni primjer sa ruskim imigrantima srbima, kolonizatorima koji su pocinili za sto godina najgore zlocine protiv covjecanstva u Evropi. Gdje ce stici Evropa sa Rusima i zlocinackom srbijom i genocidnom tvorevinom.?
Nisam dodao listi kolonizatora, pljackasa i ratnih zlocinaca i Rusiju......i Rusija je expert u svim zlocinima protiv covjecanstva.
Lova... korupcija... Azerbejdzan ima lovu od gasa... zato je to tako...
Podrska Azerbeijdzanu..vrijeme je da i jedna muslimanska dzzava ima jednu od glavnih rijeci. Sve drzave stalne clanice UN-a su pocinile kolonizacije i najgore zlocine protiv covjecanstva......od USA, Velike Britanije, Francuske , Kine ...sve zlocinac do zlocinca.
Zaboravljanje bi vam moglo pomoći da bolje pamtite http://www.youtube.com/watch?v=nt9cMJAAwPA&feature=related