Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja prizeljkujem socijalizam da otjeraju ili pobiju sve ove fasiste, nacionaliste, vjerske fanatike pa da onda svi ljud bez obzira na vjeru, nacionalnost, rasu zive normalno sa normalnim ljudima !
Nećete mi vjerovati, ali mislim da sam vidio Elvisa
Ebo vas naslov. \"Gotovo svaki peti Austrijanac\" nije ni 20% gradjana.
Ove zemlje su imale jednog kralja i njegovo ime je Josip Broz.
HALID BEŠLIĆ JE MONARHISTA!
Cuj oni zele monarhiju, pa zele i njemci povratak fasizma. Bar 2% njih. Ja glupa naslova..
Ottomani se lagano vracaju na scenu... a evo kako vidim i Habsburgovci... jos malo odbrojava do 100-godisnjice Prvog Svjetskog rata :-)
DOKLE CE OVI DEGENERICI U REDAKCIJI OVOG PORTALA DOZVOLJAVATI TAKVE I SLICNE \" KOMENTARE \" ????
Kad covjek slucajno procita tvoje \" komentare \" moze samo jedno da zakljuci o komentatoru : TAKVI KAO TI IMAJU DEBELO GUZNO CRIJEVO NA VECEM STUPNJU INTELEKTUALNOG RAZVOJA OD VELIKOG IM MOZGA .
kakav bi mi saad standard imali da ostadosmo pod austrijom.jedini osvajac koji je donjeo napredak na ove prostore.uzmi te nas opet...
O čemu ti ma.ter.e ti pričaš!? Profulao si temu majstore. Kakav šerijat, kakav glogov kolac!? Tekst govori o austrijancima, odnosno o 17% austrijanaca koji žele povratak monarhije. To ti piše u tekstu gore, a ti k\'o haj.van odmah na komentare bez čitanja teksta.
nidje veze.. cuj naslov \"Austrijanci prizeljkuju povratak monarhije\" a dole 18%, jedna petina, itd.. Jest ih puno..
E mogli biste Dodika? Ko stvoren za monarha! VJERUJEM DA BI MU TADA SVE OVCE BILE NA BROJU I ON ZADOOLJAN.
ja ocekujem da bosnje prizeljkuju neke sultane,emire....nema u bosnji tradiciije da su imali neke kraljeve,banove,careve,knezeve! kakav tvrtko,vec samo dzafer,halil,muja iz stambola i ta ekipa!
i mi bi htjeli banovinu samo da otjeramo ove naše, siti smo ih više