Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je za austrijske gej ljude. Oni treba da imaju isto pravo kao i heteroseksualci u toj drzavi ali i svugdje drugo. Bosna bi trebala ovako nesto da ucini i da pokazemo svijetu da nismo divljaci. Europljani nas smatraju neciviliziranim jer smo muslimani ali treba im pokazati da mi imamo toleranciju prema svim ljudima i da jesmo vise nego oni civilizirani.
OVIM PUTEM POZIVAM NA APSOLUTNI BOJKOT ČEHOSLOVAČKIH TRAMVAJA. OVIM PUTEM PROSIM ADMINISTRATORA SARAJEVO-X FORUMA. MACANE, MISLIM DA TE POČINJEM VOLITI. VODI ME U AUSTRALIJU.
najvise pedera ipak dolazi iz turske. vjerovali ili ne !!!
mora im dati Austrija dozvolu za brak kad su im pederi na vlasti
Homoseksualizam nije prirodna niti urođena pojava, zato nema razloga da homoseksualci izigravaju žrtve, to što su oni skrenuli sa normalnog puta je njihova stvar, mi bismo bili žrtve da se homoseksualcima da sloboda na ulici. Srećom Austija nije dozvolila usvajanje djece ili nedo Bog potpomaganje oplodnje!
e moj Nihade , neće kod nas ni za 300 godina.
Kad ce u Bosni ovako da se mogu vjencat sa Admirom !!!
bravo Austrija!