Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li dovoljno aparata za germanofile?
Cijela ova igra mi sve vise mirise da se ovi ratovi na Bliskom Istoku prave namjerno kako bi pokrenuli stanovnistvo.Njemacka ce po procijenama za 30 godina imati manje 20 miliona stanovnika.Vise starih nego mladih.Slicno je i u Svedskoj i ostatku EU. Prave ratove da popune svoje demografske rupe. Sto je Svedska 1993 odobrila svim Bosancima da ostanu bez obzira da li su iz Sarajeva ili Visegrada? Pa neko mora zivjeti na sjeveru gdje nema ljudi a gradovi poluprazni.Plus nafta i geostrateski polozaj.Svi ce oni dobiti papire vecinom jer EU stari i nema hamala da placaju penzije i zdravstveno i da rade nize placene poslove.
i pitam se koja im je naredba... isto kao u njemavkoj...stoji policija na granici hvata izbjeglice i onda se pitaju sta sa njima.... uzasno...znaci sve je izmaklo kontroli i EU je zakazala... 50-60% izbjeglica su ekonomske izbjeglice... preko 80% su muskarci dobi izmedju 20-30 godina a tek skoro svaki desiti od njih je sposoban obavljati neke poslove u njemackoj ili austriji... znaci vecina nepismena a svi se busaju u ptsa nekim fakultetima i skolama... pitam se kakvi su to fakulteti kad je u siriji rat vec vise od 4 godine, afganistan unisten fo kraja, africke zemlje da i ne spominjem... znaci u europu ulazi jedan veliki problem i teret koji ce dovesti do socijalnih nemira...
@pasulj: cisto sumnjam da ce im poci za rukom... zato i kazem, ceka ih vraziji posao i neredi...zivi bili pa vidjeli... ovi sto bjeze iz sirije su bili prvi na demonstracija.a protiv asada... i uredu je to... sjebali sistem i sad kad se treba boriti za to bjezanija na zapad... sjebat ce oni i zapad isto kao i svoju zemlju... pa dovoljno su mlafi i kaki da se makljaju sa policiom... a kuda ce ih svabe deportovat??? u koju zemlju??? nazad u siriju, afganistan, ??? koja budala ce letjeti do sirije kad je tamo rat.... daj ba... sve to ostaje, a svabe su ga popusile... merkelova je glupa ispala... ista vise... onaj cigan orban je djelimicno bio u pravu...
Znači mi smo od Mađara usvojili naziv Beč za austrijski glavni grad. Uvijek sam se pitao otkud umjesto Wien govorimo Beč. Znam, nema veze s temom. :)
Ne nego oni od nas...
JARANEMOJ TOSU NASNA SOKOCU UČILIU PRVOM OSNOVNE
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neka, treba dovesti 107.000 vojnika i vratit to natrag. Pa onda nek salju zahtjev preko konzulata, a ne pokupiti cijelu obitelj i idemo mi sad u Njemacku zivjeti...koja je to stoka.
Izgleda da se lonac napunio...