Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima ih sigurno što ne znaju. Ajde, možeš ti to. Da vidimo jeli provokacija ili nije. Ne valja provocirati ljude.
sve ti jako dobro znas!
A kakvu poruku nosi? Ne znam arapski, možda bi i meni smetalo, da znam šta kaže.
Veca provokacija od zvonika, jer salje poruku izvjesnu na arapskom jeziku. Zvono ne salje poruku niti na jednom jeziku. Za tebe je dekoracija za nemuslimane nije. Vidis vec se nemozemo sloziti.
Apsolutno ZA odvajanje crkve od države, državu građana (znači bez nacionalnih ključeva i torova) ali za slobodu vjeroispovjedi. Ezan je provokacija koliko i zvonik ili bilo šta što je \"drugačije\". Među normalnim ljudima je to dekoracija i ne provokacija.
moze i tako, nemam nista protiv. ali ako se bosnjaci ne skrivaju iza toga bosanci i ako se razdvoji vjera od drzave sto znaci i uklanjanje naziva \"sehidi\" i ako se ukine ezan koji je provokacija za nemuslimane. zemo kova?
Ko će bit manjina, Bosanci? Bosanci i Hercegovci svih zemalja svijeta - dobrodošli kući. Srbi, Hrvati, Turci, Eskimi i ini - asimilacija ili sretan put. Žemo kova?
Ako vam se svi hercegovci i potomci vrate iz svijeta, bit cete manjina.
I svi hercegovci iz Hrvatske u Hercegovinu.
Serbi u Srbistan, Hrvati u Rvacku, Turci u Tursku.
svi turci u tursku, i oni u njemackoj, bugarskoj, makedoniji, bih... alzirci u alzir, pakistanci u pakistan itd...
I australijanici nek ze vrate u Evropu, odakle su i dosli.
@katolik: i ne samo njih!!!! Svako svojoj kući.
Sve ove arape i musliće treba vratiti tamo od kuda su došli s svojim devama...
Pa i vi ste svi negde pobegli od kuće, ne znam što se javljate koji k..