Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koju je srecu ta beba imala...
Za ovakve nemajke su zakon serijatski zakoni, kamenjvanje/bicevanje, javno pljuvanje licnosti
Nema serijata ovdje niti ce ga ikada biti ali 30 do 35 godina zatvora joj ne gine, s tim da joj je odbijen I sudski zahtjev da se brani sa slobode ... Djetetu svako dobro, nek je zivo I zdravo!
Nisam ni rekao da ce biti serijat vec da su ti zakoni za ovakve osobe najbolje rijesenje
Malac, zelim ti da pozivis dug i srecan zivot!!! :) Ja nikad necu shvatiti ljude koji to rade,,,iako medicinski fakat je da neke zene nisu u nimalo dobrom stanju poslije poroda.
to se kod muslimana ne dešava jer je to veliki grijeh.
I bas mislis da je to najpametnije da kazes? Lutko moja, desava se to svuda, pred nosom ti je bilo vise slucajeva...nema to ama bas nikakve veze s vjerom i nacijom. I ako nisi imao sta pametnije da kazes, nisi morao ni ovo.
Ove zle roditelje treba doživotno na robiju poslati
ccc