Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nimalo mi nije drago što se povećava atomski arsenal ali zar i oni nemaju pravo da nešto testiraju?Ko će im to zabraniti oni koji je već imaju hahaha. E neće da može.
Ne nemaju pravo da tako nešto testiraju, to je kao da djeci u vrtiću daš pištolje i bojevu municiju malo da se poigraju i daaa, zabranit će im onaj ko može, ko ima veću bombu
da nije i kim Jung prešao na islam
Smije li iko reci ovome majmunu da mu je frizura katastrofa? Pozivam UN,NATO pakt,Baraka Obamu i ostale da ukazu ovome majmunu da vrsi agresiju na nase mozdane vijuge gledajuci njegove slike.Ugrozava mi moja ljudska prava na normalan zivot bez stresova i psihickog maltretiranja
Pogledajte pažljivo fotografiju. Blisko okruženje se smije i puca od zadovoljstva i sreće. Uz to svi nešto škrabaju u svoje notese. Moguće je da ti notesi nisu samo za fotografisanje i stranu upotrebu, nego njegove misli se zapisuju a poslije to neka kontrola pregledava i brutalno kažnjava one koji su prespavali. Potpuna kontrola.
Bog im dao svako dobro i S. Koreji i Iranu i svima koji prkose americi...
Dati ce, Insallah, ne brini, a svi znaju da ove pokuse u N Koreji radi u biti IRAN i zato im je frka :) A Kina se inace grohotom nasmijala, prije nego sto je osudila. Kim sada zeljno ceka da rusija prebaci u koreju iranskih 10 tona radioaktivnog materijala, pa da i on pokupi svoj procenat ... Pa kad bude bal, beli ce biti i maskenbal.
Moje mišljenje je da Kima zaboli ona stvar šta ovi misle, realno.
ovaj svijet bi bio dosadan bez kimceta...naprijed kime,svi smo uz tebe...