Alarmantna situacija u Grčkoj
0
Atina u plamenu, 80.000 demonstranata na ulicama
Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Dok ste dolazili u BIH i cinili zlocine,imali ste mir,zaigrala MECKA i pred vasim vratima...
grčka vatra...
Grci su kao Srbi, kad bunt pređe u Italiju rećićemo da su Talijani kao škripari, kod Portugala će nam već nestati komparacije a tek Španija slijedi.
ovi Grci marva i gammad kao i pravoslavna braća im Srbi ..samo znaju nerede činiti, paliti i razarati...stoku istjerati iz Evrope, to je za sibirskih tundri ...
Nije tako, Irak i Egipat su mjerili nivo vode i količinu padavina i svašta nešto, praktični svakodnevni problemi su zahtjevali rješenja - ali to je radio i pračovjek. Tek Grci su skontali da možeš razmišljati i zato što nemaš šta drugo da radiš.
@ Svako dobro kolijevko civilizacije. Laz Irak i Egipat su kolijevke civlizacije, Grci su silovali djecake dok su potonji gradili sva cuda svijeta.
Turska je u ekonomskom procvatu. Mozda se smiluju i uzmu Grcku opet kao pokrajnu da se hljeba najedu.
Nisam ni očekivao inteligentniju reakciju od nekog ko ima dvije funkcionalne moždane vijuge. Ti bi palio i rušio, pokušaj za promjenu nešto i napraviti, najlakše je lomiti klupe po parkovima i šarati fasade! Moderna medicina danas radi pobačaje kada uoče da majke nose genetske mutante kao što si ti!
Grci moraju dobiti na svoju stranu vojsku a onda krenuti u obračun prvo sa domaćim kapitalistima a to su Crkva i par familija. U drugoj fazi proglasiti vanjske dugove do investicionih banaka nevažećim. Svako dobro kolijevko civilizacije.
tako to rade lijencine i supci koji su spiskai svu lovu i zaduzili se do guse zasto nisu strajkali dok su cistacice primale po 1500 eura platu i dok su se dijelili bonusi.ko ih j....e nije mi ih zao nek sruse sve.nemozem se mi porditi sa grckom.bosanci su vrijedan narod za razliku od ovih s....a koji placu cim malo pritisne.ako se iko sjeca oduvijek se govorilo propo je ko grcka ili ko bugarska zar ne?
Ovako to rade narodi koji imaju svijest o boljoj državi i boljem životu, čim im malo nešto smeta odmah se svi dižu i prave nerede a ne ko Bošnje možeš ga krast varat pravit budalom, mula šuti pa šuti i još kaže dobro je samo da se ne puca...
sto se tice grckih dobrovoljaca dosta ij je progutala i svarila bosanska zemlja .................. kampuju jos nemislie kuci ;)
zaduzivanje ionako prezaduzenje zemlje sa megakamatama - da bi se isplatila javna potrosnja i nazivanje toga \"pomoc\"... valjda je meni samo to nelogicno... ili je to \"normalno\"
Ma džaba palite i rušite nema vam spasa. Vaša država je na prodaju i Merkelova će da hladi guzove na vašoj obali, a vi ćete biti nosači kofera . Ovo se sprema i Hrvatskoj .
Dole bankari, dole kapitalizam!!!
Grcki narod nije kriv za situaciju u Grckoj vec njihovi tradicionalno koprumpirani i kriminalni politicari. Uvod u ovo sto se sada desava u Grckoj je upravo ovo sto mi imamo ovdje u BiH, a to je stalno zaduzivanje svih vlada od kantonalnih, entiteskih i drzavnih i bujanje javnog sektora i javne potrosnje, stalni trgovinski deficit, zakrzljala industrijska proizvodnja, usitnjena poljoprivreda, veci udio drzavne u odnosu na privatnu svojinu, utaja poreza, itd. Ne rugajte se drugima jer i nas ovo sve uskoro ceka. Jedina greska koja se moze Grcima prebaciti je sto nisu mnogo ranije napravili ovaj dar mar na ulicama i tako utjerali strah u guzove politicarima!