Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas bi dva mjeseca brojali listiće u to bi još triput bankrotirali
Aristotel na aparatima
Ko im je..e Mater, dabogda propali ko Atlantida!!!
atina fewawi
kodnas svaki dansmo duzniji ako narod neizade na ulice i nezatvori ti 200ministarstava mozemo slobodno dase selimo.jel grcka ima turizam mi nemamo nista jedinocenam ove svecke sile oduzeti nasu ljepu vodu i onije prodavati.prodalisu sve i krojili zakone kako njima pase da uzimaju preko svoji lopovski dejtonski zakona sta zele i koliko zele.u ime bih zakona nabijem svaki taj zakon
Grčka nije propala već se suočila sa realnošću ,predugo zemlje potput nas ,Grčke,Španije,Italije itd žive daleko iznad svojih mogućnosti.Razumno bi bilo da Grčka napusti eurozonu i ponovo vrati drahmu, proglasi bankrot (bankrot je finansijska institucija) i podvuče crtu.Nema nikakvog drugog načina da se zemlje koje je EBCD zaduživala izvuku iz finansijske krize. Uostalom sve zemlje EU su prezadužene čak i Njemačka i to preko 7500 milijardi dolara. Pred našom zemljom je tek ovakav scenario naši ljudi nisu uopće svijesni kako loše žive, postepeno ih se navikava na sve veću bijedu ali evo zapamtite šta vam kažem čekaju nas nemiri za koje će 7 februar biti tek incident.
nek ima neko gori od nas ...
Nisu Grci krivi za ovaj uzas koji im se desava. To je balkanska, lijena drzava. Cinjenica koja Nijemcima, Francuzima i ostalim nije bas bila poznata. Na Balkanu je naivno misliti da ce poslani novac biti pravilno iskoristen. Umjesto da su ih kontrolisali kontinuirano sada se iscudjavaju.
Mr. Referendum na aparatima. Grci mogu a on ne moze :P
malo se ko koprcaju, al na kraju će pristati na sve što im traže
"OXI" podrska narodu grcke. zivjela ljevica. dole kapitalisti, spekulanti, nacionalisti/fasisti. danas je grcka, sutra je spanija, portugal i italija. ljevica se ujedinuje i kaze veliko NE privatizaciji i kapitalistickim manipulatorima. sve pripada narodu. narod je drzava.
Oxi pa kom opanci, kom obojci a nekome i espadrile.
nasi drevni amicusi Grci su u velikoj krizi. izdrzite Rimsko Carstvo je uz vas. mi cemo vam pomoci.