Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Assange zasto se bojis? Pa predaj se, nece ti nista, pa zar ne znas da su to nositelji svjetske demokracije? Pa oni sire demokraciju, ljudska prava, slobode i bla, bla, bla diljem svijeta, a ti se njih plasis kao babaroge. Pa zar ti bas nikad nisi citao klix? A tebe, Assange.
Bjezi jarane zemljane...a sve podatke Upload a mi cemo Download :)
Nije budala
bi njega Lagumdzija slatko izrucio, ko na tanjiru :D Zato i nije otisao u ambasadu BiH u Londonu :D
Bolan Assange sto nisi ko covjek otiso u Bosansku ambasadu (24%) u Londonu ...do sada bi te vec i izrucili u Svedsku a ovi opet u SAD i do sada bi vec bio vijest u čituljama....