Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Assade nemoj da brines...Novi svecki poredak je nastupio !!!
Da je amerika u pitanju zbog rata izbori bi bili zaustavljeni i obama bi ostao na vlasti dok ne rijesi stvar :)))))))) Asade samo naprijed jedini si predsjednik koji nije oboren a kojeg je amerika htjela oboriti ....
Svaka cast. Na primjeru Sirije se mogao vidjeti sav svjetski cinizam i gadost,medijska propaganda nevidjenih razmjera.Jeste li primjetili kako se prestaje trazit odgovornost kad na vidjelo izadje da ameri stoje iza svega...primjeri:nedavni snajperisti u Kijevu,isto tako nedavno ubijanje otrovima u Siriji sto je trebalo posluziti za americku vojnu okupaciju.
paradox.................izbori u jeku krvavog rata??!!
Čovjek koji zna kako se voli svoja zemlja. I kako se čisti korov iz nje.
Hoce li biti izbori kao u Egiptu, 99% glasaca za njeg,hahah
Samo 99 % ? Tito je imo 100 %
Diktator=99-100% glasaca, milom ili silom.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
da je pametan pa da se i kod nas kandiduje :=)
haj što će se kandidovati, nego će i pobijediti. Ha ya, pa nije on kriv što mu drugi zamlju čačkaju
Naprijed gospodine predsjedniče! Podrža vas cijela BIH!
doci ces ti aBd pred Boga...
jako sam iznenadjen,