Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Redakcijo! ne lažite! zajedno sa Fenom, režimskom agencijom! Ne prepisujte od tursko-američkih agencija, jer oni rade ka jednom cilju... Anadolija je jedna od takvih agencija koja podržava masonsko-jezuističko-cionističku najbjedniju slugansku politiku aktuelnog turskog režima, protiv koga su mase u Turskoj, kao i dobar dio medija. U vezi situacije u Siriji treba ići na slobodne i progresivne medije-sajtove, npr.: advance.hr, global research.ca, stop nato, voltaire network, prison planet...
dok turska ovako vrišti na sve strane - znajte da njeni pobunjenici gube. i da su u opasnosti turski oficiri koji se nalaze među pobunjenicima. zapad i turska su mislili da će lako sa sirijom ko sa libijom..sto duze traje turska i zapad gube.
http://www.sarajevoin.com/vijesti/bih/221-bosanac-ubio-drzavljanku-srbije-i-bacio-je-psima
Opozicija je sve jača, a šiijad prdi preko sirijsko-iračke granice. Još malo će pobjeći pod skute iranskih ajatolata i tamo se naduvavati njihove prdljevine i kukati kako im se nešto nije dalo u Siriji.
@ neuki Bosanac & ostali Neuki Hajmo na kurs engleskog, pa uz pomoć gugla čitati i prevoditi šta se stvarno dešava u svijetu, a koju istinu političari & mainstream mediji skrivaju od masa... jer su neuke! Dakle, otvarati sajtove: Corbet Teport Stop NATO Strategic Culture Foundation Project Censored Washington\'s Blog Global Research Prison Planet Voltaire Network Advance.hr I, sretno, Neuki, u novim spoznajama!
IZVRSILI POKOLJ ZENA I DJECE, RABILI KEMIJSKO ORUZIJE, SILOVALI NEDUZNE ZENE, BOMBARDOVALI TESKIM NAORUZANJEM ITD...ITD... PROPAGANDNI RAT JE DEFINITVNO CUDO KOJIM RUKOVODE SVJETSKI CENTRI MOCI, A POGADJAJTE IZ TRI PUTA SA KOG KONTINENTA I OVOG PUTA BRANE SVOJE NACIONALNE INTERESE U SRED SIRIJE !?
OVO JE PORTAL KOJI JE JEDAN U NIZU ONIH KOJI OTVORENO PODRZAVAJU AMERICKO FASISTICKE IDEOLOGIJE OSVAJANJA I TLACENJA DRUGIH NARODA I NJIHOVIH RESURSA ..... NEVJERUJEM DA OVDJE IMA ONIH KOJI NE MOGU SABRATI 2+2 PA TAKO ONDA MOGU VRLO LAKO I JEDNOSTAVNO SABRATI 4+4+4 AMERICKE PALJEVINE I PLJACKE ALI NAZALOS UZ PODRSKU OVAKVIH KOJI JE KAO TURSKI PREMIJER I OSTALI KRALJEVI U IGRI SVJETSKE SOTONE ZLA.... TURSKI PREMIJER JE SVJESTAN DA BI RUSENJEM SIRIJE OTVORIO PROLAZ DO IRANA NICIJOM ZEMLJOM.... FASISTICKI CNN PLASIRA I REZZIRA A OSTALI RAZNOSE...... NAROD TURSKE NE PODRZAVA TRENUTNU POLITIKU A VRLO BRZO CE MO VIDJETI HOCE LI SPRIJECITI PREMIJERA U NJEGOVOM NAUMU.. BIO SAM U RATU A TURAKA NIGDJE NISAM VIDIO I STA ONI IMAJU POREDITI BOSNU I SIRIJU NEKA IH JE SRAMOTA FUJJJJJ IZDAJICE....
Erdogan laže i provocira ne bi li doveo islamiste na vlast u Siriji. Sirija je jedina zemlja u kojoj su sve religije zivjele u miru.
Znamo da se u Siriji dešavaju masovni pokolji nad narodom, civilima, a Erdogan je protiv sirijske vojske koja zaustavlja te pokolje počinjene od FSA. time je erdoganu stalo do pokolja kako bi ižnudio stranu intervenciju, ili u najgorem slučaju upao u Siriju sa turskom vojskom da smjeni Asada i postavi novu sirijsku vladu po svojoj mjeri.
Dok su Srebrenica, Žepa, Foča, Ahmići itd... ginuli Turska nije ni prstom maknula, zato tu pricu okaci macku o rep
A bogati ko se povlaci Pobnjenici Ili regularna vojska, A ovo je vjest stara godinu dana, i stvarno neznam za koga radi ovaj portal, Radi informaacije : Sirijska Vojska cisti sva mjesta gdje su bili pobiunjenici eto toliko da samo znate i da vise ne pisete vjesti za pobunjenike. ZIVIO ASAD I SIRIJA Voli te BOSNA
MEDIJI NAJVECA MANIPULACIA UMA STOLJECA !!!!!
Ti si zaista neuk i providan. Mani se anadolija.tr
Vidim da ovdje ima dosta neukih Bosanaca koji sude pogresno i uzimaju sebi za pravo da govore pogrdne rijeci za Erdogana i narod Sirije koji pokusava da izadje iz krize kojim su godinama vodjeni. Turska je jedina zemlja koja je pruzila podrsku narodu Sirije, jedina koja je otvorila izbjeglicke kampove. Turska je zemlja koja svoje ideale siri mirovnim putevima, a da poznajete politiku AK partije znali bi o cemu pricam. Nije Erdogan nikakav terorista, on je premijer koji je Tursku digao na noge, koji pikusava da otvori oci muslimanima i islamskom svijetu. U Siriji se desava krvoprolice, masakr, terrorizam nad nevinim stanovnistvom, i slazem se sa komentarom iznad, ovo je ista situacija kao i u Bosni pocetkom 90desetih. Zapad mirno gleda sta se desava, ne reaguju bas kao sto nisu reagovali ni u Bosni. U Siriji se nazalost dogadja nova Bosna, Srebrenica, Žepa, Foča, Ahmići itd...
Meni je dovoljno bilo da vidim sta pobunjenici rade i da vise ne vjerujem medijima sta govore....
ampak Hebo ti svoju staru jevrejsku u po cipke , najzalije mi je sto vas hitler nije potamanio m.a.j.k.u ti svoju cifutsku hebo... Ostali da znate da je ovaj ampak jevrej i ovdje je da pravi smutnju medju muslimanima...
TURSKI MILOSEVIC ERDOGAN U HAAG! Anadolija i njene lazi nam nisu potrebne, kao ni spominjanje Srebrenice od strane ratnog zlocinca Erdgoana koji ni kostima Srebrenicana ne da mir, vec ih koristi kao pokrtice za svoje u.b.i.l.a.c.k.e pohode po Siriji i Iraku.