Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi ti luke ispod Ararata ?????? Pa nije ni čudo da se tu zaustavila Nojeva Arka !!!! (Za one koji ne razumiju ironiju: Yerevan (glavni grad Armenije, inače u poptpunosti kopnene zemlje) se nalazi na kopnu stotine kilometara daleko od bilo kojeg mora, nadmorska visina 989 metara, ALI tako zvani novinari prikače prvu sliku koju mišom dokuče na ekranu, i tako OBRAZUJU bosance za Šeširđijine \"piramide\")
Podrška Armeniji, Azerbajdzan je tesko sr...
Nista licno Azerbejdzan ima lovu a Madjarska je u krizi
a nisam znao da jerevan ima onakvu luku. gdje su oni to kpili more da mi je znati.
@g: za razliku od Srba, koji ljudima pucaju u glavu dok su im ruke vezane na ledjima.
to je hrabrost muslimana,odrubi mu glavu dok covek spava
STOVANI GOSPODINE ,,SEHER U 21.10,, VIDI SE DA STE VI SLIJEPI.VI HOCETE DA PISETE ISTORIJU A ISTORIJA IMA PEDESETHILJADA. POVIJEST SE BAVI CINJENICAMA A TO JE DA JE TURSKA SKRATILA MILIONE JEREMENA/ARMENA ZA GLAVE KAKO NEBI MOGLI DA JEDU.PA ZATO TURSKA PREKIDA DIPLOMATSKE ODNOSE SA FRANCUSKOM JER JE U FRANCUSKOJ IZGLASAN ZAKON KOJI POTVRDJUJE GENOCID TURSKE NAD JERMENIMA/ARMENIMA . . .POZDRAV HRNJICA
kome se ono moli, nije ni čudo za takav postupak
Sutite armenci, cekam dan kad ce biti proglasen medjunarodno genocid koji ste pocinili nad TURSKIM civilima !!! Za sad vas zapad podrzava zbog svojih geo - strateskih planova i projekata ali kad - tad PRAVA istina ce naci svoje mjesto u historiji !!!