Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Palestinci su teroristi. Threbaju hitno usvojiti americku demokratiju
ja ne znam šta više ovaj Ahmedinedžad čeka.. što ne baca atomsku..
Zasto se sarajevski muslimani ne javljaju u dobrovoljce za Palestinu?
RS-4-ever Mljogo si gljup, dodji malo kod nas u nezavisnja Kosova pa da te cujemo kako lajesh: Kosova je Srbija! hahahaha nema vishe gljupi Srbi, sada Kosova Aljbancima
ako evropska unija ne zaustavi rat, arapska liga ce ga i zaustaviti...
http://www.tehrantimes.com/Index_view.asp?code=185978
Mogu islamisti da se zale do mile volje......... Nisu Yevreji Srbi pa da zapad i amerika stalno im prete bombarduju sankcionisusatanizuju lazu protiv srbskog naroda a u korist islamista.Hamas je cakao mecku u pi*ku pa sada neka kusaju Yevrejski odgovor. A \"arapska liga\" hehheee mogu zasjedati koliko hoce i galamiti kao sto i samo znaju galamiti i kukati kao one POturice nakon sto su cackali mecku u pi*ku s srbima a onda \"helppppp lizzz helpppp baaazzzzzzniaaaa\"
ma trebaju da se sve zemlje muslimanske podignu i zaustavitijih ili 3 svjeski stop gamad izraelska hitler je mila majka
papci jedni to se kaze,ili ce te vi zaustaviti ili mi....nema druge.satrat ih jednom za sva vremena,pa neka idu jos jednom iz pocetka..